Danmarks største YouTuber besøger TEC
Hjem NYHEDER Danmarks største YouTuber besøger TEC

Danmarks største YouTuber besøger TEC

Af Redaktionen

”En dag med gæk. Velkommen til Benjamin Hav på TEC.”

Sådan indleder den karismatiske, ordsnedkererende rapper, Benjamin Hav, sin seneste video.

Han har nemlig udvidet repertoiret og er blevet YouTuber med helt egen YouTube-kanal. Endda Danmarks største af slagsen (ifølge ham selv).

I starten af februar lagde han vejen forbi TEC i Hvidovre – hans første besøg på en uddannelsesinstitution. Det er mundet ud i en over 20 minutter lang video, hvor han leger, joker, rimer og stiller undrende spørgsmål. Alt fra uddannelsesmæssige rammer og regler til transportmidler kommer under kærlig behandling.

“En ellert – det er som en klapvogn til vokse. Bare på el.”

Videoen blev publiceret lørdag den 2. marts og har allerede op mod 20.000 visninger og over 600 likes på YouTube.

Hvis man skal have ét certifikat i livet…

Der er ingen tvivl om, at Benjamin Hav har erhvervsuddannelsernes ryg. Undervejs i videoen undrer han sig blandt andet over, at der ikke er flere, der vælger en erhvervsuddannelse:

Danmarks største YouTuber besøger TEC”Hvorfor kan man egentlig ikke starte som mekaniker allerede i tredje klasse? By the time du går i niende klasse, er du jo fuldstændig hjernedød god,” lyder slutningen fra Hav.

Hans første besøg i videoen er hos flyteknikerne, hvor han tester sig selv af i en flysimulator, der imiterer et cockpit på en flyvende maskine. Desværre – konstaterer han – må man hverken spise eller spille computerspil med kanoner inde i cockpittet.

Derefter forsøger Benjamin Hav at betjene en teleskoplæsser.

”Simpelthen så fuldstændig vulgær en smuk situation,” som han udtrykker det.

”Én af de ting man skal have i livet, det er et certifikat til sådan en.”

Han afslutter dagen som lastbilchauffør i en simulator. Og det er han god til – synes han selv.

”En snorlige succes. Er du villig til at give mig det kørekort med det samme?” spørger han selvtilfreds.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>