Den digitale arbejdsplads – løsninger fra Digitus
Hjem NYHEDER Den digitale arbejdsplads – løsninger fra Digitus

Den digitale arbejdsplads – løsninger fra Digitus

Af Redaktionen

Særligt to ting er vigtige for indkøbere: At indkøbene kan foretages hurtigt og ubesværet, ligesom der skal være adgang til et omfattende produktudvalg.

Den digitale arbejdsplads – løsninger fra Digitus

Digitus tilfører en alsidig produktportoføje til Conrads Digital Workspace-kampagne. Fotokilde: Assmann

Netop af den grund bestræber Conrad Elektronik sig på at indrette sin Sourcing Platform efter kundernes behov, og platformen tilbyder en bred vifte af indkøbsløsninger, dels for at gøre det muligt at reducere procesomkostningerne, og dels for at spare tid for kunderne. Dertil hører naturligvis også et bredt produktsortiment. Conrad Elektronik ønsker at understrege sit store produktudvalg inden for området Digital Workspace og igangsætter derfor i tredje kvartal en målrettet kampagne, der sigter mod de tusindvis af produkter i dette segment. Blandt disse produkter findes der også 10” netværks- og teknologiske produkter, integrationsløsninger, præsentationsteknologi samt ergonomiske møbler og tilbehør fra Digitus.

Et centralt element i enhver digital infrastruktur er selve netværket. For at gøre dette fremtidssikkert, velorganiseret samt holde en høj kvalitet har Digitus udviklet en løsning, der muliggør et kompakt netværk i et 10” format.

Dertil hører, udover de tilsvarende vægkabinetter og Gigabit-kontakter, også Dual-Band Wireless Mesh-systemer samt repeaters, wireless adapters på USB-basis, patchkabler og PCI-netværkskort. Hvad angår en sikker strømforsyning, tilbyder Digitus ligeledes en All-In-One-USV (afbrydelsesfri strømforsyning) til 600 VA/360 W samt en Line-Interactive USV, der kan yde op til 2.000 VA/1200 W.

Med henblik på bæredygtighed tilbyder Digitus et utal af USB-C-opladere, -hubs og -dockingstationer, der gør det muligt også at anvende de ældre periferienheder til nye computere. De i alt 8 forskellige USB-C dockingstationer med op til 12 indgange råder over individuelle specialfunktioner. Således kan de desuden anvendes som ladestation for Android smartphones, integreres i et tastatur eller fungere som SDD-kabinet. I forhold til grafik-adapterne kan HDMI, 4K-HDMI eller VGA-signaler valgfrit overføres til USB-C, HDMI eller VGA.

Inden for den trådløse præsentationsteknologi tilbyder Digitus en trådløs HDMI-sender, -forlænger, -fordeler og -modtager med en rækkevidde på op til 100 meter.

En god arbejdsstilling i arbejdslivet kan understøttes med højdeindstillelige skriveborde samt skærm- og notebookholdere. En ergonomisk stol kan alt efter højdeindstillingen anvendes som stå-, sidde- eller lænestol og råder desuden over en anti-træthedsmåtte, der aflaster benene, ligesom den kan hjælpe brugeren med at opretholde en dynamisk stående position, så blodgennemstrømningen optimeres.

Udvalget fra Digitus afrundes med forskellige løsninger til en sikker føring af diverse ledninger/kabler.

”Efter Home Office-fasen som følge af Corona-pandemien er den digitale arbejdsplads kommet på alles læber. Uanset om man arbejder derhjemme eller på kontoret, kræver den digitale arbejdsplads både praktiske og fremtidssikre løsninger. Med vores kampagne vil vi ikke kun henvise vores kunder til vores store produktudvalg, men tilbyde dem optimale indkøbsløsninger til den samlede infrastruktur, periferi og teknologi via Conrad Sourcing Platform,” udtaler Konrad Friedl, produktmanager hos Conrad Elektronik. ”Med Digitus som samarbejdspartner kan vi dække vores kunders behov i endnu højere grad.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>