Banyan Tree Samui giver gæsterne mulighed for at bruge privat smartphone
Hjem Leverandør Banyan Tree Samui giver gæsterne mulighed for at bruge privat smartphone

Banyan Tree Samui giver gæsterne mulighed for at bruge privat smartphone

Af Redaktionen

Banyan Tree Samui i Thailand har som det første strandresort valgt at lade deres ærede gæster have deres egen smartphone i løbet af ferien.

Når du ankommer til din poolvilla vil en Portier-smartphone ligge klar til fri afbenyttelse under dit ophold.

Fordelene er mange. Som gæst kan du ringeBanyan Tree Samui giver gæsterne mulighed for at bruge privat smartphone 3 til din private villavært, servicecenteret, spa-anlægget, restauranter eller receptionen, uanset om du er i villaen, på stranden eller andre steder på øen. Du tager ganske enkelt mobiltelefonen med dig efter du har tjekket ind, og kan derefter kontakte hvem du vil, når du vil. På telefonen finder du desuden al information om resortet og dets servicetilbud.

Desuden kan du ringe så meget du ønsker, både lokalt og internationalt. Du kan kontakte familie og venner – fortælle, at du er kommet sikkert frem, og hvordan livet på smukke Banyan Tree Samui ser ud. Der er meget at spare på denne service, som tilmed gør livet meget lettere. Du bruger din feriesmartphone, fuldstændigt som du er vant til hjemmefra.

Glem alt om roaming. Du opretter forbindelse til 4G både på Banyan Tree Samui og udenfor resortet, og kan forbinde dine andre enheder via hotspot. Med ubegrænset forbrug.

Telefonen har en række apps, der dækker meget af det, du har brug for på rejsen. F.eks. nyheder fra BBC News og meditaion for fred i sindet.

Skal du arrangere møder, arrangementer og konferencer, vil du kunne se opdaterede programmer og beskrivelser. Alle deltagere kan desuden nemt ringe til, og chatte med, hinanden. Teknologien bidrager til et strømlinet program.

Om Banyan Tree Samui

Banyan Tree Samui har udsigt over Siambugtens azurblå hav, og er beliggende ved en frodig jungle med udsigt over den private Lamai-bugt.Dette luksus villa-resort på Koh Samui kombinerer de bedste elementer fra den tropiske oase med uberørt strand, fantastiske spa-faciliteter, skræddersyede spisemuligheder, lokale oplevelser, en privat villa med butler og en enestående udsigt.

Banyan Tree Samui har … villaer, seks restauranter og barer, 3 mødelokaler i forskellige størrelser, spa, galleri, yogacenter, fitnesscenter, bibliotek, Kids Club, to swimmingpools og bryllupscenter. Hotellet ligger omkring 19 km fra lufthavnen, eller ca. 30 minutter i bil.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>