TCL C825 og QLED850 nu udstyret med Calman Ready
Hjem NYE PRODUKTER TCL C825 og QLED850 nu udstyret med Calman Ready

TCL C825 og QLED850 nu udstyret med Calman Ready

Af Redaktionen

Electronics præsenterer nu sit samarbejde med Portrait Displays® for at kunne tilbyde automatisk farvekalibreringskapacitet til QLED850- og C82-serien.

To modelserier, som for nylig blev lanceret på det nordiske marked.

TCL Electronics, som aktuelt er det hurtigst voksende TV-mærke i verden, og en af verdens største virksomheder inden for forbrugerelektronik, præsenterer i dag sit nye samarbejde med Portrait Displays®.

TCL C825 og QLED850 nu udstyret med Calman ReadyPortrait Displays® har bla. udviklet Calman-programmet, som er det oftest anvendte program til kalibrering af farver i filmindustrien. Programmet opfylder de strenge krav, man har i farvekritiske miljøer, hvor kalibrering, rapportering, verificering og validering er afgørende. Kort sagt så giver Calman Ready seerne en endnu bedre farvekvalitet og øget billedkvalitet i deres QLED850- og C82-model.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>