Nyt termisk kamera til MRO-fagfolk
Hjem TELEKOMMUNIKATION Et nyt termisk kamera til MRO-fagfolk

Et nyt termisk kamera til MRO-fagfolk

Af Redaktionen

Pålidelig måleydelse, fokusering og fusionsbillede: Via de mange tekniske funktioner imponerer WB-500 fra Voltcraft selv i krævende måleapplikationer.

  • Hurtig opdateringshastighed (50 Hz) for roterende komponenter

  • Fremragende termisk opløsning til klar analyse

  • Detaljeret inspektion af objektet selv fra større afstande

Termiske kameraer giver vigtig information til vedligeholdelse, servicering og reparation af maskiner og systemer samt til bygningseftersyn, så mulige termiske problemer kan identificeres på et tidligt tidspunkt, og skader kan undgås. Et omfattende udvalg af termiske kameraer er tilgængeligt på Conrad Sourcing Platform. I forbindelse med Volcrafts 40-års jubilæum præsenterer virksomheden det termiske kamera WB-500, en enhed i professionel kvalitet og med omfattende udstyr til forebyggende vedligeholdelse i industrien såvel som analyse af bygninger.

Bevægelige og fjerne objekter

Voltcraft WB-500 optager klare og utvetydige billeder, selv med bevægelige dele, takket være den hurtige opdateringshastighed på 50 Hz. På den måde kan kritiske processer også identificeres på maskiner under arbejdet. WB-500 kan også tage detaljerede billeder af store genstande på stor afstand, hvilket er særligt nyttigt for inspektionen af bygninger.

Fokusering via IR-objektiv

Fokusering er af central betydning for kvaliteten af billederne, for ved slørede termiske billeder vil den måltetemperatur afvige betydeligt fra den reelle værdi.
Derfor fokuserer WB-500 manuelt via IR-objektivet. En laserafstandsmåler i intervallet 0,05 til 30 meter understøtter brugere i at konfigurere det termiske kamera.

Fusionsfotos og video

Nyt termisk kamera til MRO-fagfolkFortolkningen af de flerfarvede IR-billeder er ikke altid let. For at lette dette kan WB-500 generere fusionsbilleder: Et digitalt foto af objektet er kombineret med den termiske repræsentation, hvilket gør det nemmere at lokalisere detaljer, selv for brugere, der ikke er fagfolk. Men Voltcraft WB-500 tager ikke kun billeder. Der kan også optages videoer med lydoptagelser, som endda kan streames trådløst i realtid via WLAN.

Bolometer-matrice med høj opløsning

For at analysere komplekse termiske problemer kræves der et klart datagrundlag. Enhedens Bolometer-matrix i WB-500 med 384 x 288 pixel giver sammen med den høje termiske følsomhed på 80 mK de tekniske forudsætninger for en korrekt detektering og evaluering af selv vanskelige forhold. „Alt i alt giver det nye termiske kamera fra Voltcraftt, som fås i forskellige kalibreringsvarianter, den høje tekniske standard, kombineret med innovative funktioner, der kræves i industriel praksis,” understreger Kilian Braun, produktchef hos Conrad Electronic.

Nem dataindsamling og -analyse

Resultaterne kan gemmes på et SD-kort med en lagerkapacitet på op til 32 GB og derefter overføres via USB- eller HDMI-interfaces. Der medfølger allerede et 8 GB microSD-kort i leveringen. Produktchef Kilian Braun konkluderer: „Brugervenlighed og omfattende udstyr, somgiver en reel merværdi, havde i udviklingen af denne Voltcraft-enhed også topprioritet, hvilket gør den ideel til professionel brug i MRO og bygningsteknik.“

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>