Bring gør klar til julehandlen – igangsætter en konkurrence for hurtig pakkeafhentning
Hjem LEVERANDØR Bring gør klar til julehandlen – igangsætter en konkurrence for hurtig pakkeafhentning

Bring gør klar til julehandlen – igangsætter en konkurrence for hurtig pakkeafhentning

Af Redaktionen

Sidste jul håndterede Bring flere pakker under julehandlen end nogensinde før.

For at gøre et lige så godt stykke arbejde i år har Bring iværksat en række tiltag – og kører en konkurrence for de modtagere der henter deres pakker inden for 24 timer.

Under julehandlen er presset på hele logistikkæden høj. Af den grund udvider Bring arbejdsstyrken med blandt andet flere chauffører og terminalarbejdere i årets mest intensive periode – julehandlen. Men for rent faktisk at kunne levere flere pakker, er Bring afhængige af, at modtagerne afhenter deres pakker hurtigst muligt. For at motivere danskerne til at hente hurtigt ud, igangsætter Bring en konkurrence.

Bring gør klar til julehandlen – igangsætter en konkurrence for hurtig pakkeafhentning– Under julehandlen og Black Week håndterer vi utroligt mange pakker. Hvis disse pakker forbliver på udleveringsstederne for længe, vil det være svært at levere nye pakker. For at få plads til flere pakker og muliggøre hurtige leveringer til danskerne laver vi derfor en konkurrence – og vi kårer en ny vinder hver hverdag, siger Matilda Adelborg, pressechef i Bring.

Sidste års konkurrence var en succes, som medvirkende til, at pakkerne blev afhentet hurtigt. Halvdelen af danskerne sidste år hentede sin pakke i pakkeshoppen inden for 24 timer.

Udover konkurrencen om at få flere til at hente deres pakker hurtigt, har Bring også taget en række andre tiltag for at sikre hurtige leveringer i julen.

– Vi ser frem til højsæsonen for e-handel og er klar til at håndtere de gode tilbud og julegaver som danskerne handler. Vi har i løbet af året sat meget fokus på at optimere netværket, og har sikret os flere pakkeshops i områder der har brug for et løft, siger Matilda Adelborg.

For at kunne klare julehandlen på bedste vis har Bring bl.a:

 • Ekstra bemanding i form af både chauffører og terminalmedarbejdere
 • Udvidede åbningstider i kundeservice. Fra 28. november til 23. december har kundeservice åbent til kl. 19 alle hverdage.
 • Øget bemanding i kundeservice, som er tilgængelige på både telefon og Messenger. Vores chatbot er live 24/7.
 • Optimeret netværket af pakkeshops, for at sikre at flertallet af danskerne har mindre end en kilometer til nærmeste pakkeshop.
 • Udskiftet alle scannere hos agenterne, så det nu er hurtigere at scanne pakker.
 • Hyppigere intervaller for SMS-beskeder, for at minde dig om at afhente din pakke hurtigst muligt – så der kan frigøres plads til nye pakker.

Betingelser for konkurrencen
Afhenter du din pakke inden for 24 timer, er du automatisk med i konkurrencen om et gavekort til Magasin på 1.000 kr.

 • Konkurrencen løber i perioden 21.11.2022 – 23.12.2022.
 • Vi trækker hver dag en ny vinder, som indenfor det seneste døgn har afhentet deres pakke efter konkurrencebetingelserne
 • Vinderne får direkte besked hver fredag.
 • De heldige vindere modtager et gavekort på kr. 1000 kroner til Magasin, som kan bruges både på magasin.dk eller i fysiske Magasin butikker
 • Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>