Dustin tager IT-sikkerhedsarbejdet til næste niveau – ansætter tre CISO’er
Hjem SIKKERHED Dustin tager IT-sikkerhedsarbejdet til næste niveau

Dustin tager IT-sikkerhedsarbejdet til næste niveau

Af Redaktionen

Dustin, som er førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux-landene, tager sikkerhedsarbejdet til næste niveau og etablerer sin helt egen funktion til at varetage informationssikkerheden.

Til den nye enhed rekrutteres yderligere to CISO’er, som skal sikre, at sikkerheden bliver en tydeligere del af forretningen.

– Digitaliseringstrenden fortsætter, og for at kunne fungere i en digitaliseret verden er det nødvendigt at styrke sikkerhedskompetencen, både når det gælder vores interne kompetencer og vores udbud. Sikkerhed er blevet en naturlig del af forretningen, og for at integrere sikkerhed i endnu større udstrækning styrker vi nu vores organisation med tre CISO’er, siger Alexandra Fürst, COO Nordic, Dustin.

Truslerne mod IT-sikkerheden er vokset hurtigt, og tendensen er tydelig. Den seneste tid har flere virksomheder end nogensinde været udsat for IT-angreb. For at nå forretningsmålene er der brug for et integreret sikkerhedsfokus.

– Sikkerhedsorganisationen ligger ikke under IT – hvilket er helt normalt – det er en separat gruppefunktion for hele koncernen. Sikkerhed er dermed ikke bare et IT-spørgsmål, men en integreret del af alle vores forretningsområder. Med rekrutteringerne får vi både kompetencer, der fokuserer på strategisk forretningssikkerhed og kompetencer til at håndtere taktiske og operative områder, siger Alexandra Fürst.

At en virksomhed har mere end én CISO er usædvanligt, og at Dustin vælger at styrke virksomheden med yderligere kompetencer, skyldes, at der både er behov for og potentiale i at kunne analysere og svare på sikkerhedsspørgsmål inden for flere dele af forretningen.

Dustin tager IT-sikkerhedsarbejdet til næste niveau – ansætter tre CISO’er

Alexandra Fürst, COO Nordic, Dustin.

– Sikkerhed skal ses som en forretningsmulighed, og bevidstheden blandt brugerne skal øges. Alle skal tage mere ansvar for IT-sikkerhedsarbejdet og indse, at en kæde aldrig er stærkere end det svageste led. Vi skal forstå sikkerhed i flere dimensioner og inden for alle forretningsområder og funktioner, afslutter Alexandra Fürst.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>