Nye Bjelin gulv sortiment
Hjem EFTER ARBEJDE Bjelin har lanceret et nyt sortiment af hærdede trægulve

Bjelin har lanceret et nyt sortiment af hærdede trægulve

Af Redaktionen

Bjelin har lanceret et nyt sortiment af hærdede trægulve – med opdaterede og forbedrede farver, formater og teknologier.

Virksomheden er gået ind i en spændende vækstfase og har ekspanderet til nye markeder med flere produkter der vil blive lanceret i løbet af året.

Den nye serie af gulve i hærdet træ 3.0 har forbedrede designs en ny børstet lakeret overflade samt en ny lak med en forbedret klassificering – klasse 33 – til erhverv og – og kommerciel brug.Disse nye gulve vil også indeholde den nye banebrydende teknologi, 5G Dry som er udviklet internt af Bjelins søsterselskab Välinge Innovation. Dette er et vandafvisende gulvlåsesystem der sikrer en hurtig, nem og holdbar installation med en endnu mere fugtresistent samling.

“Vi er meget glade for at lancere vores nye sortiment”, siger Hannes Lindblom, salgs- og marketingdirektør hos Bjelin. “Vi presser altid os selv for at være på forkant med udviklingen og vil fortsat fokusere på innovation og bæredygtighed. Vi har udviklet disse produkter med kundernes skiftende behov i tankerne.”

Nye Bjelin gulv sortimentNyt for kollektionen Hærdet træ 3.0 er også størrelsen på gulvplankerne. En Medium-størrelse vil blive lanceret i april, mens Small og Large følger senere på året.

Disse mindre størrelser gør gulvplankerne lettere at håndtere, – det anvendte råmateriale kan udnyttes maksimalt og kunderne kan være mere kreative med hensyn til f.eks. gulvmønstre. De populære eksisterende XL- og XXL-størrelser vil fortsat være tilgængelige.

Bjelins berømte hærdede trægulve er fremstillet med den patenterede Woodura-teknologi, som er en proces der optimerer produktionen af mere holdbare ægte trægulve. Med denne teknologi kan der produceres ti gange mere gulv af den samme mængde træ, samtidig med at gulvene bliver op til tre gange så stærke som traditionelle trægulve. Det er en gevinst for kunden og miljøet.

Bjelin ser frem til at dele flere nyheder efterhånden som virksomheden fortsætter med at ekspandere

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>