Lenovo først med Windows 11 på nye Yoga-bærbare
Hjem NYE PRODUKTER Lenovo først med Windows 11 på nye Yoga-bærbare

Lenovo først med Windows 11 på nye Yoga-bærbare

Af Redaktionen

De første computere med Windows 11 og verdens letteste 14 tommer OLED-bærbar.

Begge dele løfter Lenovo i dag sløret for på deres årlige konference Tech World 2021.

Lynhurtige bærbarer i luksusklassen. Så kort kan de tre nye modeller i Lenovos Yoga-serie beskrives, som i dag lanceres på Lenovos årlige tech-konference Tech World 2021. Der er tale om to nye Windows 11-computere i form af verdens letteste 14-tommer OLED-bærbar, Lenovo Yoga Slim 7 Carbon, og den nye 16-tommer Lenovo Yoga Slim 7 Pro. Samtidig lanceres også Chromebook’en IdeaPad Duet 5 Chromebook på 13 tommer – en 2 i 1-pc med Googles Chrome OS.

Yoga Slim 7 Carbon – Let, tynd og stærk

14,9 mm tynd og en vægt på blot 1,1 kg. Lenovo Yoga Slim 7 Carbon er verdens letteste 14-tommer-bærbar med OLED-panel, og så byder den på en debut til Windows 11. Skærmen leverer et billede i 16:10-format, 2,8K-opløsning og DisplayHDR, så både farver og kontrast står klart og tydeligt – og så kan du tilvælge Corning Gorilla Glass for øget robusthed.

På trods af at være en letvægter er det en hårdfør maskine, der lever op til ni operationelle militærstandarder og har masser af muskelkraft. Den har op til en 8-kerne AMD Ryzen 7 5800U-serie mobile processorer med AMD Radeon -grafik, ligesom NVIDIA GeForce MX450-grafik kan tilvælges, hvis man har behov for en højere ydeevne i spil.

Yoga Slim 7 Carbon kan konfigureres med op til 16 GB hukommelse, op til 1 TB PCIe M.2 SSD intern lagerplads og har et kraftigt 61 Watt batteri med dobbeltoplader, der via Rapid Charge Express let kan lade maskinen op på farten – kun 15 minutters opladning giver 3 timers brug.

Computeren rummer desuden Lenovo Q-Control, som lader dig justere blæserhastigheden for derved at maksimere ydeevnen. Skift til tilstanden Extreme Performance til de tunge opgaver og lad computeren stå i Intelligent Cooling-tilstanden, når du vil have, at den automatisk skal tilpasse sig dit brugsmønster.

Derudover byder Yoga Slim 7 Carbon på WiFi 6 og et infrarødt kamera med elektronisk lukkefunktion. Med kameraet kan du nyde godt af Windows Hello og de tidsbesparende fordele og sikkerhedsforanstaltninger, der er aktiveret via Lenovo Smart Assist, såsom flip-to-boot, modtagelse af notifikationer, hvis nogen kigger dig overskulderen, og automatisk låsefunktion, når du forlader din skærm.

Samtidig understøtter maskinen også Lenovos nye Smart Privacy Services, der er et nyt SaaS-værktøj, der er tilgængeligt på udvalgte Lenovo-pc’er med Windows 10 og Windows 11. Med softwaren kan du tilpasse og styre alle dine online privatlivsindstillinger på ét sted. På den måde er du er sikker, når du surfer og handler på nettet.

Yoga Slim 7 Pro – Ekstrem ydelse i én samlet pakke

Det hybride arbejdsliv øger indholdsskaberes behov for en kraftigere computer med en større skærm, ekstrem grafisk ydelse og flere hestekræfter til at trække store apps og filer. Sig goddag til den nye Yoga Slim 7 Pro med Windows 11. Maskinen har en 16-tommer QHD-skærm med IPS-touch-panel, 2,5K-opløsning, 16:10 skærmformat og en maksimal lysstyrke på 500 nits.

Yoga Slim 7 Pro har et indbygget touchpad, som er 11 procent større end på den forrige generation og reagerer sågar på håndbevægelser.

Maskinen er udstyret med en processor op til AMD Ryzen 7 5800H og op til NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU, der både egner sig til tunge grafiske opgaver samt underholdning. Den kan bestilles med op til 16 GB dual-channel DDR4 RAM, op til 1 TB PCIe M.2 SSD2 lagerplads samt et kraftigt 75 Watt batteri med Rapid Charge Boost, så du kan arbejde problemfrit på farten uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Den byder desuden på en række funktioner, som gør det nemmere at arbejde effektivt i hverdagen. Touchpad’et er 11 procent større end på forgængeren, og så er Yoga Slim 7 Pro i stand til at reducere lyden omkring dig under videoopkald.

Vellyd får du dog masser af fra selve computeren med Dolby Atmos, og det på trods af en kompakt maskine, der kun måler 17,9 mm i tykkelsen og vejer 2,1 kg.

IdeaPad Duet 5 Chromebook (13”, 6) – Slip kreativiteten løs, når du er på farten

Lenovo først med Windows 11 på nye Yoga-bærbareDen nye 2-i-1-maskine Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook kører med Chrome OS og har direkte adgang til Google Play gaming og et stort udvalg af apps til underholdning såsom Spotify og YouTube. Det lette panel kommer fra Samsung Display og den 13,3 tommer store OLED-skærm. Det enkle, men kraftige operativsystem i IdeaPad Duet 5 Chromebook booter hurtigt op og giver en lang batterilevetid på op til 15 timer takket være et batteri på 42 Watt.

Chromebook’en er ideel til folk, der sætter pris på bekvemmelighed og foretrækker alsidigheden ved Google Assistant. Du kan nemt skifte mellem forskellige tilstande med berøring, pen og det inkluderede tastatur og cover med fod. Afmonter skærmen og se dine yndlingsfilm i tablet-tilstand, eller forvandl den til en arbejdshest af en bærbar ved at tilslutte det tynde, aftagelige tastatur.

Med den nye Snapdragon 7c Gen 2-platform leverer IdeaPad Duet 5 Chromebook rigtig god ydelse. Uanset om det er til arbejde eller underholdning. Den fås i konfigurationer med op til 256 GB eMMC SSD-lagerplads og op til 8 GB hukommelse. Samtidig leverer den krystalklar lyd fra sine quad-højttalere og understøtter en USI-pen, der velegnet til noter og kreativt arbejde.

IdeaPad Duet 5 Chromebook har en smal ramme i to farvetoner og fås i farverne Storm Grey og Abyss Blue. Det tynde, lette og kompakte kabinet er designet til at blive taget med overalt, måler kun 7,24 mm i tykkelsen og vejer 700 gram (kun tabletten).

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>