Få gratis inspiration og hjælp til din forretning

Er du en af de mange butikker, der på grund af corona-nedlukninger oplever faldende omsætning og manglende kunder.

Få gratis inspiration og hjælp til din forretning 1Så er der hjælp at hente hos ny erhvervsindsats, sat i gang af Rudersdal Kommune og Erhvervshus Hovedstaden.

– Mange butikker i vores lokalområde har det svært på grund af corona-nedlukninger og ændrede kunde- og forbrugsmønstre. Det vil vi gerne gøre noget ved og hjælpe der, hvor vi overhovedet kan, siger formand for Erhvervsudvalget i Rudersdal Randi Mondorf.

Hjælpen kommer i form af 1:1 sparring fra erfarne forretningsudviklere og konsulenter, der kigger på den enkelte butik og de udfordringer, der lige præcis er der. Alle typer af spørgsmål om kunder, koncept, drift, økonomi og organisation er velkomne og kan forhåbentlig give nye ideer og handlingsmuligheder.

– Jeg er meget glad for at vi sammen med Erhvervshus Hovedstaden har fået dette tilbud op at stå, siger formand for kommunens bycenterudvalg Erik Mollerup, og jeg håber, at rigtig mange lokale butikker vil tage imod det, så hver enkelt butiksejer kan forretningsoptimere og være så konkurrencedygtige som overhovedet muligt i disse svære og uforudsigelige tider.

Også handelslivet udtrykker begejstring for initiativet fra kommunen og erhvervshuset:

– Jeg tror, mange vil sige ja tak til konkret sparring om deres egen forretning og de nye muligheder, der er nu i tiden efter corona. For vi har vel alle brug for et blik udefra og nye ideer, noget man måske slet ikke selv havde set, siger Althea Sabroe, der er bestyrelsesformand for centerforeningen Holte midtpunkt, og ejer af Holte Helsekost.

Bestyrelsesformand for Birkerød Byforum Brian Lund Nielsen stemmer i:

– Vi arbejder hele tiden for at udvikle det lokale butiksliv, det er en hjertesag for os – og jeg ved, at det kan være svært for en lille specialbutik at løfte blikket og følge med tiden. Så det at få ny inspiration til fx mere onlinehandel er meget relevant. Det er også væsentligt med inspiration til udvikling af det samlede butiksmiljø.