FLOWSPARKS integrerer AI-funktionalitet i deres Co-Author værktøj - til hurtigere og bedre oprettelse af e-læring
Hjem TEKNIK FLOWSPARKS integrerer AI-funktionalitet i deres Co-Author værktøj – til hurtigere og bedre oprettelse af e-læring

FLOWSPARKS integrerer AI-funktionalitet i deres Co-Author værktøj – til hurtigere og bedre oprettelse af e-læring

Af Redaktionen

FLOWSPARKS, en teknologivirksomhed specialiseret i digitale læringsmoduler, introducerer nu Co-Author: en AI-funktionalitet, der understøtter brugere i at skabe ​​digitale læringsmoduler.

Ved at designe et solidt fundament og didaktiske forslag giver AI-integrationen brugerne mulighed for fuldt ud at fokusere på overførsel og aktivering af deres knowhow, for bedre effektivitet og kvalitet af læringsindholdet.

Evolution Authoring Tool

Implementeringen af ​​Co-Author er et vigtigt skridt i udviklingen af ​​FLOWSPARKS‘ værktøj.

Med deres Authoring Tool kan virksomheder nemt skabe skræddersyede online træningskurser og moduler baseret på didaktiske skabeloner, der forbedrer kvaliteten af ​​undervisningsmateriale og gør læring for medarbejderne mere effektiv og sjov. Med den nye Co-Author-funktionalitet letter værktøjet ikke kun indholdsoprettelse, men understøtter det også ved at hjælpe og rådgive brugeren.

Kickstart

Co-Author etablerer et solidt fundament fra starten. Afhængigt af fokus, emne og indhold af læringsindholdet giver AI-funktionaliteten forslag. Dette varierer fra fuldt didaktisk baserede aktiviteter til en kreativ tilgang til af scenarier og feedbacktekster. Derfor kan forfatteren til enhver tid selv sætte retningslinjerne og trække i trådene, som en instruktør, der former resultatet, indtil det er helt rigtigt. Det kritiske menneskelige aspekt er fortsat afgørende for kvaliteten. På den måde forløber processen hurtigere og samtidig bliver træningen mere interessant, både for forfatteren og deltageren.

Tilgængelighed

Bag Co-Author ligger Generative Pre-Trained Large Language Models (GPT LLM). Men for at bruge disse modeller behøver forfatterne ikke at skrive meddelelser eller omfattende instruktioner. De angiver kun indholdets tema og navngiver målgruppe, sprog og tonefald. Med det input skaber medforfatteren et indledende udkast, som forfatterne nemt kan bygge videre på. Det giver forfatteren endnu mere frihed til at forme indholdet og fokusere på effektivt at viderebringe ‘læringsmaterialet’. Samtidig kombinerer FLOWSPARKS tilgængelighed med absolut sikkerhed for de anvendte data.

FLOWSPARKS integrerer AI-funktionalitet i deres Co-Author værktøj - til hurtigere og bedre oprettelse af e-læringAshley Wieferink, International Learning and Development Specialist hos Bechtle, er begejstret for den nye applikation: “FLOWSPARKS Co-Author sparer mig så meget tid.

Tidligere ledte jeg efter information på internettet eller i bøger for at skabe nyt e-læringsindhold. Nu kan jeg indtaste læringsmålene i vores SMART-skabeloner, AI henter information fra internettet og skaber e-læringen for mig.”

“A Taste of Learning”: 14. marts 2024

Co-Author blev lanceret ved arrangementet “A Taste of Learning”, som FLOWSPARKS arrangerer i Herentals: CEO Cédric Herregodts er allerede meget begejstret: “Store organisationer indser, at de er nødt til at udvikle sig for at forblive relevante. Og for at præstere er de afhængige af knowhow og evner hos de mange og forskelligartede teams. Med Co-Author tilbyder vi virksomheder en omfattende værktøjskasse til at skabe pædagogisk indhold.” FLOWSPARKS vil også uddele priser til forfattere, der har udmærket sig i anvendelsen af ​​deres værktøjer. “Fordi læring også er inspirerende,” tilføjer Cédric, “og det er sådan, vi når vores mission ‘Make Know-how Grow’.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>