Ford udvikler interaktivt Escape Room spil til Ford Mustang Mach-E
Hjem ELBIL Ford udvikler nye interaktive Escape Room spil til Ford Mustang Mach-E

Ford udvikler nye interaktive Escape Room spil til Ford Mustang Mach-E

Af Redaktionen

Hjertet sidder helt oppe i halsen, når deltagerne i Fords nye interaktive spil skal forsøge at udføre en hemmelig mission for til sidst at kunne levere en hemmelig pakke.

Spillet er stærkt inspireret af de klassiske Escape Room spil, men her sidder deltagerne altså i en Ford Mustang Mach-E.

Undervejs får deltagerne uddelt opgaver via bilens højtalere og touchskærm. Bilens højtalere, elektriske sæder, automatiske åbning af bagklappen, klimaanlæg og forlygter spiller en rolle i spillet, og er alle sammen med til at give deltagerne en fornemmelse af, at deres spionarbejde er del af en yderst vigtig mission.

Det er kun klimaanlægget og højtalerne, der vil være i brug, når bilen er i bevægelse, og derudover er det muligt for deltagerne at forlade bilen under hele spillet, når bilen holder stille – i modsætning til de klassiske Escape Room spil. Spillet er installeret på en iSO-enhed og kan blandt andet spilles i bilen ved hjælp af Apple CarPlay.

Ford udvikler interaktivt Escape Room spil til Ford Mustang Mach-E

Et eksempel på teknologiens muligheder i dag

– Selvom det først og fremmest er sjovt for os at spille, så er det også et tydeligt eksempel på, hvad der er muligt med den teknologi, vi har i vores biler i dag. Vi kan skabe et samspil mellem bilen og dens fører, hvilket kan åbne op for helt nye muligheder. For eksempel en interaktiv brugermanual til bilen, siger Carsten Starke, Ford Research & Advanched Engineering, Ford Europa.

Se, hvordan spillet foregår her:

 

Spillet er udviklet af Ford of Europe i samarbejde med Software Enablement & Research Team hos Ford Emerging Technology &Innovation Group og IoT Group i Palo Alto i Californien. Spillet er også udviklet for at vise, hvordan spil af denne type kan hjælpe kunderne med at blive mere fortrolige med bilens mange funktioner.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>