Galaxy Buds2 Pro udvikler LE Audio-funktioner og bringer ny Auracast til Samsung Smart TV
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Galaxy Buds2 Pro udvikler LE Audio-funktioner og bringer ny Auracast til Samsung Smart TV

Galaxy Buds2 Pro udvikler LE Audio-funktioner og bringer ny Auracast til Samsung Smart TV

Af Redaktionen

Samsung Electronics annoncerede i dag nye softwareopdateringer til Galaxy Buds2 Pro og Samsung Smart TV, der omdirigerer lydoplevelserne på tværs af endnu flere forbundne enheder.

De nye opdateringer udvider LE Audio-funktionerne til Samsung TV’er med Auracast broadcast audio-teknologi, hvilket muliggør fyldig og kompleks lydtransmission til Bluetooth-enheder i nærheden.

LE Audio, en avanceret Bluetooth-lydstandard, udvider spektret af lydoplevelser for at levere mere kompleks og rigere lyd samt gøre det muligt for brugerne at dele lyd med andre. Som pioner inden for innovative teknologier har Samsung udnyttet nye LE Audio-baserede funktioner, der løfter lydoplevelser, herunder 360 Audio Recording, hvilket gør det muligt for Samsung Galaxy-smartphone-brugere at optage lyd på video, præcis som de hører den, uden behov for professionelt udstyr. Derudover tilbyder de udvalgte Galaxy Book3-enheder en krystalklar lytteoplevelse med forbedret latenstid – perfekt til fordybende gaming og multimedieforbrug.

Galaxy Buds2 Pro udvikler LE Audio-funktioner og bringer ny Auracast til Samsung Smart TVMed Auracast broadcast-lydteknologi til Galaxy Buds2 Pro og Samsung 2023 Neo QLED 8K og 2023 MICRO LED, der udrulles via softwareopdateringer fra september, opgraderer og udvider Samsung igen forbundne oplevelser ud over mobile enheder til husholdningsapparater. Med Auracast kan brugerne forvandle deres enhed til en delt radiostation, der kan sende på tværs af forbundne enheder. Ved at udnytte den nye LE Audio kan brugerne tilslutte flere sæt Galaxy Buds2 Pro til et TV, hvor de tidligere kun kunne tilslutte maksimalt to enheder.

Auracast åbner for en række potentielle brugsscenarier og muligheder for yderligere enhedsapplikationer – fra forstærkende eller assisterende lytning i teatre eller forelæsningssale for dem, der ønsker at høre bedre, til deling af playlister fra din smartphone, mens du løber en tur med vennerne, og endda til flersproget support uden oversættelsesenheder ved at sende forskellige sprogfortolkninger via forskellige kanaler.

“Som innovatør på tværs af en bred vifte af elektroniske enheder – fra smartphones til wearables og fra TV til husholdningsapparater – er vi hos Samsung i en unik position til at kapitalisere på at levere glidende og udvidede oplevelser,” siger Claus Holm, landechef for Samsung Danmark. “LE Audio er et perfekt eksempel på vores engagement i forbundne oplevelser på tværs af hele vores sortiment af enheder, og hvordan Samsung introducerer nye muligheder og teknologier, der bringer dem alle sammen.”

Den nye Auracast-funktion er blot ét eksempel på, hvordan Samsung forbinder enheder og tjenester og tilbyder nye oplevelser til brugerne. Hold øje med flere spændende meddelelser om Samsungs forbundne oplevelser, som vil blive delt på dette års IFA-event, der afholdes den 1.-5. september i Berlin.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>