Modulære ladestikdåser til infrastruktur – har vundet nu flere priser
Hjem Teknik Modulære ladestikdåser til infrastruktur – har vundet nu flere priser

Modulære ladestikdåser til infrastruktur – har vundet nu flere priser

Af Redaktionen

De modulære ladestikdåser, Charx connect, fra Phoenix Contact, som har vundet to designpriser, er baseret på et modulært system, som gør det muligt frit at kombinere alle komponenter – skræddersyet til kundens individuelle krav.

Med den nye modulære AC ladestikdåse kan producenter af ladeinfrastruktur frit konfigurere deres ladestation og hjemmeladere efter deres egne ønsker.

Det modulære princip giver på den måde endnu flere muligheder for, at producenter kan være fleksible i forhold til applikationer og krav. De kan f.eks. vælge mellem et rundt eller et firkantet cover. En frit kontrollerbar RGB LED statusindikator, temperatursensorer og en shutter kan tilføjes. Stikbare tilslutningskabler, som er sorteret efter effekt og længde, fuldender pakken.

Modulære ladestikdåser til infrastruktur – har vundet nu flere priserAC ladestikdåser øger også sikkerheden i ladeprocessen med ekstra detaljer: Charx connect modular er verdens første ladestik med integreret temperaturmåling – i tilfælde af overophedning afbrydes opladningen. Mekanisk berøringsbeskyttelse i form af en shutter giver ekstra sikkerhed for brugeren og beskytter samtidig mod skader på ladestationen. AC ladestikdåsen er nem at betjene, med blot en hånd, fordi shutteren automatisk åbner, når ladestikket sættes i.

Det muliggør intuitiv håndtering uden af skulle dreje eller skubbe noget. For at øge ladestationens rådighed ved udendørs brug har ladestikdåsen en robust forsegling med helt støbte kontakter i beskyttelsesklasse >IP55.

Charx connect modular har i foråret 2023 vundet to designpriser: ladestikdåsen var blandt vinderne af iF Design Award, da det modulære koncept gjorde et stort indtryk på den uafhængige jury af internationale eksperter. Ladestikdåsen vandt også German Design Award 2023 i kategorien ”Special Mention”. Denne prestigefyldte pris fra the German Design Council anerkender bemærkelsesværdige præstationer inden for design. Det modulære princip var en afgørende faktor.

Oplev produkterne på HI 2023, stand E4040

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>