Garmin opdaterer sin populære håndholdte GPSMAP serie
Hjem NYE PRODUKTER Garmin opdaterer sin populære håndholdte GPSMAP serie

Garmin opdaterer sin populære håndholdte GPSMAP serie

Af Redaktionen

“GPSMAP 66 bygger videre på arven fra den legendariske GPSMAP-serie ved at tilføje nye og efterspurgte funktioner som en større skærm, globale vejrudsigter og op til en uges batterilevetid ved sporing,” siger Martin Resch, Senior Produkt Manager Outdoor.

Garmin opdaterer sin populære håndholdte GPSMAP serie 2“Den nye GPSMAP 66s/66st er en sikker ledsager til ethvert eventyr, hvis ønsket er en enhed med GPS, GLONASS eller Galileo samt tilslutning til den nye Garmin Explore-app”.

Med downloads direkte-til-enhed via Wi-Fi® eller Bluetooth® kan man få BirdsEye-satellitbilleder (ingen årlig abonnement nødvendig), hvor brugerne kan se fotografiske billeder i høj opløsning af deres rute, og nemt finde parker, stier, lysninger til campsteder, jagtskjul og meget mere. Derudover tilføjer GPSMAP 66st TopoActive Europakort, så brugerne kan se deres destination mere detaljeret, som eksempelvis kystlinjer, floder, bjergtoppe, terrænkonturer og geografiske punkter.

Du kan desuden få vejropdateringer i realtid selv for globale vejrprognoser ved at parre GPSMAP 66s/66st via Bluetooth® til en kompatibel mobilenhed. Den håndholdte GPSMAP 66-serie kan også vise kortprognoser for temperatur og vindhastighed/-retning samt live vejrradar, som kan advare brugerne om, hvordan vejret kan påvirke deres outdoorsaktiviteter.

Med introduktionen af den nye Garmin Explore™-app kan brugerne få adgang til ekstra værktøjer og funktioner til outdoornavigation, turplanlægning, kortlæsning og datadeling. Før du begiver dig ud på det næste eventyr, kan Garmin Explore-appen bruges til at planlægge turen og downloade et kort til offlinevisning på din mobilenhed. Så når du er ude på ruten og væk fra en dataforbindelse, synkroniserer app’en uden besvær med en kompatibel Garmin GPS-enhed for at se din aktuelle placering, planlægge og navigere ruten samt indstille og administrere waypoints.

Til sidst er der også tilføjet Geocaching Live til GPSMAP 66s/66st, og den er blevet kompatibel med Connect IQ platformen, der giver brugerne adgang til over 9 millioner stier i den forudindlæste Wikiloc app. GPSMAP 66s/66st kan nemt forbindes med Garmin inReach Mini, så brugerne kan sende og modtage meddelelser direkte på deres enhed.

Denne robuste håndholdte serie er bygget til ekstreme eventyr. Ved at gøre brug af multi-satellitunderstøttelse via GPS, GLONASS eller Galileo og ABC (højdemåler, barometer og kompas) sensorfunktioner med autokalibrering, kan GPSMAP 66s/66st spore hele rejsen. De håndholdte enheder har op til 16 timers batterilevetid i fuld GPS-tilstand og kan spore brugerens position i op til en uge ved hjælp af ekspeditionstilstand på et enkelt sæt AA-batterier. Disse enheder omfatter en LED-lommelygte og et SOS-pejlemærke, der kan bruges til at signalere efter hjælp. Udover den store 3” sollyslæsbare farveskærm er det også bygget til militære standarder for stød, vand og termisk ydeevne (MIL-STD-810G).

GPSMAP 66s har en vejl. udsalgssalgspris på DKK 3.999,- og GPSMAP 66st har en vejl. udsalgssalgspris på DKK 3.799,-. Forventes tilgængelige i butikker i 4. kvartal 2018.

GPSMAP 66s og GPSMAP 66st er de nyeste løsninger fra Garmins voksende outdoorsortiment, der fokuserer på at udvikle teknologier og innovationer til at forbedre brugernes outdooroplevelser. Uanset om det er vandreture, jagt, trailløb, mountainbiking, golf, dykning eller brug af satellitkommunikation, er Garmin-enheder vigtige værktøjer til outdoorentusiaster på alle niveauer. For mere information om Garmins øvrige outdoorprodukter og tjenester

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>