Garmin præsenterer det nye Dash Cam Tandem med dobbeltobjektiv

Garmin International, en del af Garmin Ltd, annoncerede i dag Garmin Dash Ca Tandem.

Garmin præsenterer det nye Dash Cam Tandem med dobbeltobjektiv 1Garmins første dobbeltobjektiv-kamera, der giver bilister fuld videodækning af deres omgivelser. Dette takket være to objektiver med 180-graders visningsområde, som optager i tandem både dag og nat.

Kørselskameraets højkvalitets 1440p fremadvendte objektiv med Garmin Clarit HDR kan fange skarpe billeder med vigtige køretøjsdetaljer, mens det indadvendte objektiv har nattesyn med Garmins eksklusive NightGl teknologi, som viser al fører- og passageraktivitet – selv i mørke.

“Dash Cam Tandem leverer særligt klare optagelser om natten inde i bilen som intet andet kørselskamera på markedet i dag,” sagde Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales.

“Med flere og flere samkørselsmuligheder såvel som uforudsete hændelser inde i bilen giver det god mening for disse bilister at kunne stole på et højkvalitets kørselskamera, som både optager, hvad der sker på vejen, samt hvad der sker inde i bilen.”

Takket være de nye objektiver på hver side af enheden, kan Dash Cam Tandem optage alle bilistens omgivelser, hvad enten det er traffik på vejen eller aktiviteter i kabinen. Ydermere har det indadvendte objektiv Garmins helt nye NightGlo™ teknologi, som giver nattesynsoptagelser i så høj kvalitet, at den kan identificere ansigtsdetaljer på bagsædepassagerer. For ekstra bekvemmelighed inkluderer Dash Cam Tandem en oplader med en ekstra USB-port for at sikre, at bilister forbliver tilsluttet på hele deres kørsel.

Med Garmin Drive appen kan bilister nemt se synkroniserede optagelser direkte på deres telefon. Hvis ét Dash Cam Tandem ikke er nok, så tilbyder Garmin Dash Cam Synkronisering, som giver brugeren mulighed for at styre op til fire Garmin kørselskameraer, monteret med forskellige synsvikler — bagrude eller blinde punkter. Alle videofiler kan synkroniseres for nem afspilning i Garmin Drive appen på brugerens smartphone.

Udviklet med brugervenlighed in mente er det diskrete Dash Cam Tandem i lommestørrelse lige så intuitivt som det er praktisk. Så snart det er sat til køretøjets strømkilde, begynder det at optage og kan fortsætte med at filme selvom føreren ikke er i bilen. Parkeringsovervågningsfuntionen giver ro I sindet hos bilister, hvis nogen forsøger at pille ved deres køretøj, mens de er væk. Det fremadvendte- samt det indadvendte objektiv kan automatisk registrere og optage bevægelse, når bilen er parkeret og slukket.

Dash Cam Tandem har en række værdifulde funktioner, herunder stemmestyring, der giver bilister mulighed for at gemme videoer eller billeder og starte og stoppe lyd inde i køretøjet – alt håndfrit. Opdateringer af Safety Cam-advarsler via Garmin Drive appen vil være tilgængelige medio februar.

Med indbygget GPS og Galileo giver kameraet automatisk den nøjagtige placering af et køretøj for at dokumentere, hvornår og hvor begivenheder opstår. Dash Cam Tandem er også udstyret med automatisk registrering af hændeler til at gemme aktivitet før og efter en hændelse finder sted. Kørselskameraet kan desuden fungere i varme omgivelser op til 80°C og inkluderer et udskifteligt microSD™kort i kassen til øjeblikkelig brug.

Garmin Dash Cam Tandem er tilgængelig nu og har en vejledende pris på 2.899 DKK.