Her holder danskerne ferie lige nu
Hjem Efter Arbejde Her holder danskerne ferie lige nu

Her holder danskerne ferie lige nu

Af Redaktionen

Afbudsrejser.dk spurgte i løbet af foråret sine brugere, hvor man havde planlagt at holde sommerferie, hvis rejsen skulle gå sydpå.

Her holder danskerne ferie lige nu 2Her er listen over de 30 mest populære destinationer – med nogle små overraskelser!

Det skal siges, at der altid er forskel på hvad folk siger de skal, og hvad de endelig gør. Og med den sommer vi har, er der flere, der vælger at blive hjemme i Danmark end normalt. Men her er top-15 listen over danskernes mest populære feriedestinationer sydpå:

1. Grækenland
2. Spanien
3. Egypten
4. Mallorca
5. Gran Canaria
6. Tyrkiet
7. Italien
8. Thailand
9. Tenerife
10. Kreta
11. Malta
12. Portugal
13. Cypern
14. Kroatien
15. Marokko

Rent teknisk er jo de Kanariske Øer og Mallorca spanske destinationer, og Kreta en græsk ø. I forhold til svenske og norske rejsende, er Egypten meget mere populært, og danskerne er generelt også mere glade for Tyrkiet, end vores skandinaviske naboer. De Kanariske Øer er på vej til at blive en destination man rejser til året rundt.
Marokko er for første gang med på top-15 listen. Her rejser man til feriebyen Agadir eller Marrakech. Portugal bliver også mere og mere populært. Den flotte placering vi ser for Thailand hænger ikke helt sammen med hvor folk til sidst rejser, skal bemærkes.

Flyrejser, charter, storbyrejser, hotel, billeje, afbudsrejser – afbudsrejser.dk er søgemaskinen, der finder de bedste tilbud fra Danmarks og Skandinaviens rejsearrangører. Bare i Danmark finder brugeren rejser fra 15 charterselskaber og rejsearrangører, flybilletter fra alle luftfartselskaber der findes, i princip alle hoteller der kan bestilles online i hele verden – og det samme gælder for billeje. Her finder brugeren de bedste tilbud, alt serveret i et brugervenligt design som er nemt at gå til.

Bag afbudsrejser.dk står REISEGIGANTEN AS, et af Skandinaviens store rejseselskaber. Selskabet blev etableret i 2000, og ejer i dag stærke varemærker i fire lande. De mest kendte er destination.se, restplass.no, sistaminuten.se og afbudsrejser.dk. I tillæg til søgetjenesterne har selskabet sin egen turoperatørvirksomhed, med aktiviteter i Norge, Danmark og Sverige.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>