NETGEAR introducerer Tri-Band WiFi 6E Access Point til små og mellemstore virksomheder
Hjem SIKKERHED NETGEAR introducerer Tri-Band WiFi 6E-standarderne Access Point til små og mellemstore virksomheder

NETGEAR introducerer Tri-Band WiFi 6E-standarderne Access Point til små og mellemstore virksomheder

Af Redaktionen

NETGEAR, den førende leverandør af netværksprodukter til store og små virksomheder, har i dag annonceret AXE7800 Wireless Access Point (WAX630E) – det første triple-band WiFi 6E-produkt med cloud-administration til SMV’er.

 WiFi-hastighederne på bærbare computere og mobiltelefoner er blevet væsentligt opgraderet i de seneste år med indførelsen af WiFi 6 og 6E-standarderne.

Denne tendens, kombineret med det stigende antal netværksforbundne enheder, har tvunget små og mellemstore virksomheder til at opgradere deres WiFi-netværk for at forbedre ydeevnen og spektrumeffektiviteten og forbedre hastigheden. WAX630E opfylder hvert af disse krav med et omfattende sæt WiFi 6-funktioner, herunder kablet og trådløs mesh, samtidig med at den understøtter det nye, bredere 6 GHz WiFi-bånd.

NETGEAR introducerer Tri-Band WiFi 6E Access Point til små og mellemstore virksomheder

“Internetudbydere tilbyder nu deres virksomhedskunder multi-gigabit-hastigheder. Samtidig understøtter klientenheder som f.eks. de nyeste Samsung Galaxy- og Google Pixel-smartphones og flere nye pc-systemer fra førende producenter WiFi 6E. Denne kombination gør det absolut nødvendigt for virksomheder mindst at fordoble forbindelseshastigheden for deres underliggende WiFi-systemer,” siger Doug Cheung, Director of Product Line Management, SMB Wireless hos NETGEAR. “WAX630E vil gøre det muligt for virksomheder at forbedre båndbredden i deres WiFi-netværk med op til 2,5 gange.”

WAX630E har et triband mesh-design, der udnytter den nyeste WiFi 6E-teknologi, f.eks. 160 MHz WiFi-kanaler på både 5 GHz- og 6 GHz-båndet og tovejs MU-MIMO. Samlet set opnår WAX630E et lynhurtigt gennemløb på op til 7,8 Gbps, hvilket giver klientenheder mulighed for forbindelser uden ventetid og ultrahurtige internet-upload- og downloadhastigheder.

WAX630E administreres af NETGEAR Insight eller Insight Pro, som giver centraliseret, fjernstyret cloud-administration og -styring i realtid uden behov for yderligere hardware. Insight og Insight Pro giver mulighed for en kabelbaseret og trådløs backhaul-arkitektur til de mest effektive implementeringer, enten med eller uden Ethernet-kabler, der forbinder nogle eller alle adgangspunkter i et mesh WiFi

 En ny definition af sikkerhed

I et stadig mere forbundet og digitalt forretningsmiljø har sikkerhed aldrig været vigtigere for ejere af små virksomheder end nu. Faktisk er 43% af cyberangreb rettet mod små virksomheder, hvilket tvinger ejerne til at være ekstra opmærksomme på, hvordan de beskytter deres følsomme data, økonomi og kundeoplysninger. Med fænomenet hjemmearbejde, der er kommet for at blive, er det desuden vigtigt at udstyre medarbejderne med pålidelig WiFi-sikkerhed på både kontoret og hjemmekontoret. For at opfylde disse behov giver NETGEARs nye WAX630E-adgangspunkt sikkerhed på virksomhedsniveau uden behov for et betydeligt IT-budget. Virksomhedsejere kan nemt konfigurere og vedligeholde sikkerheden i deres netværk.

Sikkerhedsfordelene ved WAX630E omfatter:

  • WPA3 for det højeste niveau af WiFi-adgangsikkerhed;
  • Otte individuelle trådløse netværk (SSID’er) kan bruges til administration, medarbejdere, gæster og IoT-enheder (WiFi-sikkerhedskameraer, termostater, dørlåse og sensorer); og
  • Flere VLAN’er for større netværksadskillelse og adskillelse mellem administratornetværk, medarbejdernetværk, besøgende, HR, økonomi osv.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>