GTT annoncerer nye UK og Europa Divisioner

GTT Communications, Inc. den førende globale leverandør af netværk til multinationale kunder, annoncerede i dag nye divisionsstrukturer som følge af opkøbet af Interoute.

GTT har udnævnt Martin Ford som UK Division President med ansvar for kunder i Storbritannien og Irland samt Mellemøsten, Afrika og Asien-Stillehavsområdet. Martin Ford fungerede tidligere som GTT’s EMEA-division president. Før GTT har Martin Ford varetaget en bred vifte af lederstillinger hos Hibernia Networks og Level 3.

Jesper Aagaard, Europe division president og Martin Ford, UK division presidentGTT har desuden udnævnt Jesper Aagaard som Europe Division President med ansvar for kunder i Europa. Jesper Aagaard var tidligere administrerende direktør for Interoute i Norden og Holland. Før Interoute var Jesper Aagaard CEO for Comendo Network i Danmark.

Den nye divisionsstruktur afspejler GTT’s udvidede tilstedeværelse i Europa som følge af opkøbet den 31. maj af Interoute, der er en af regionens største uafhængige netværksoperatører. GTT’s divisioner har ansvar for nøglefunktioner, der driver organisk vækst og for kundeoplevelsen, herunder salg, tilbud, ordrer, servicelevering, fakturering og overordnet kundehåndtering.

De nye divisioner supplerer den amerikanske division ledet af Eric Warren og Carrier-divisionen ledet af Jeff Beer.

”Vi har alle forudsætninger for at imødekomme de skærpede krav fra multinationale selskaber, når det gælder cloud networking services,” udtalte Rick Calder, GTT president og CEO. ”Vores nye divisionsstruktur og talentfulde ledelse giver os mulighed for at yde enestående service til vores kunder, når vi leverer på vores ’purpose’ om at forbinde folk på tværs af organisationer verden over og til enhver applikation i skyen.”