VIPRE Security Group anerkendes med pris for sin Endpoint Security Cloud løsning
Hjem SIKKERHED VIPRE Security Group anerkendes med pris for sin Endpoint Security Cloud løsning

VIPRE Security Group anerkendes med pris for sin Endpoint Security Cloud løsning

Af Redaktionen

VIPRE’s-baserede sikkerhedsløsning er blevet udpeget til at være ”Approved Enterprise & Business Security” løsning af AV-Comparatives en af verdens førende uafhængige testere af it- sikkerhedsløsninger.

 VIPRE Security Group, som er en af markedets førende udbydere af it-sikkerhedsløsninger indenfor privatlivs- og databeskyttelse, modtager to prestigefyldte priser: “Approved Enterprise & Business Security 2022” for deres Endpoint Security Cloud løsning, samtidig med, at VIPRE’s Advanced Security, som er målrettet forbrugere, modtog prisen “Approved Security Product 2022”.

AV-Comparatives tilbyder uafhængig tests af sikkerhedssoftware, og tjekker eksempelvis hvorvidt PC/Mac-baserede antivirus produkter og mobile sikkerhedsløsninger lever op til deres løfter.

VIPRE Security Group anerkendes med pris for sin Endpoint Security Cloud løsning“VIPRE opnåede fremragende resultater i AV-Comparative’s Enterprise og Consumer Main-Test Series 2022. Testene gennemgik forskellige sikkerhedsscenarier, system performance og falsk-positive test. At være ”Approved Product” betyder, at softwaren er gennemtestet på alle parametre og modtager et kvalitetsstempel, hvilket VIPRE bestemt har fortjent,” siger Andreas Clementi, CEO og stifter af AV-Comparatives.

Next gen beskyttelse

VIPRE’s Endpoint Security Cloud er med til at starte den næste generation af antivirus-løsninger, som beskytter mod selv de mest sofistikerede typer malware. Løsningen er baseret på hundrede millioner af datapoints og bruger machine learning til at identificere og blokere ondsindet aktivitet rettet mod interne endpoints. Med indbygget app scanning og patching kan sårbarheder i endpoint og dertilhørende applikationer hurtigt identificeres og patches og derved forhindre, at truslerne vil gøre skade. Et interaktivt dashbord og rapportering gør det let for brugeren at opdage og visualisere trusler og gennemskue vigtige tendenser, samt arbejde med dem på tværs af teams.

“VIPRE Security Group er stolte af at blive anerkendt af AV-Comparatives, der giver vores Endpoint Security Cloud løsning et kvalitetsstempel som bekræfter, at systemet er robust, let at bruge og reducerer sårbarheder i endpoints yderst effektivt” siger Usman Choudhary, Chief Product Officer hos VIPRE Security Group.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>