Garmin introducerer Varia RCT716 baglygteradar med indbygget kamera
Hjem NYE PRODUKTER Garmin International introducerer Varia RCT716 baglygteradar med indbygget kamera

Garmin International introducerer Varia RCT716 baglygteradar med indbygget kamera

Af Redaktionen

Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), annoncerede i dag Varia RCT716 cykelradar med kamera og baglygte.

Varia RCT716 er designet til at give cyklister ro i sindet under enhver cykeltur, dag eller nat, og optager kontinuerligt skarp, klar video under en tur, mens den stadig leverer den avancerede radarteknologi.

“I årevis har cyklister over hele verden stolet på, at vores Varia radarer øger deres bevidsthed om køretøjer, der nærmer sig under en tur, og vi er begejstrede for at tilføje den nye RCT716 til rækken af ‘must-have’ cykelsikkerhedsprodukter,” sagde Dan Dan. Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Nu kan cyklister tage ud på en tur og vide, at Varia RCT716 baglygten med radar aktiveret vil give modkørende biler besked om tilstedeværelsen af en rytter, og det indbyggede kamera vil løbende optage deres omgivelser og give videobeviser for en hændelse, hvis de har nogensinde brug for det.”

Her er, hvad der er nyt for Varia RCT716:

  • Garmin introducerer Varia RCT716 baglygteradar med indbygget kameraIndbygget kamera: Optag skarpe, klare optagelser med op til 1080p/30 fps under enhver tur.
  • Automatisk hændelsesoptagelse: Hvis en hændelse registreres, vil videooptagelser fra før, under og efter hændelsen automatisk blive gemt.
  • Yderligere Varia app-funktionalitet: Få nem adgang til videooptagelser, overfør videoer eller tilpas kameraindstillinger, såsom dataoverlejringer.

Uanset hvor eller hvornår en cyklist kører, fortsætter Varia RCT716 med at give Garmins uovertrufne cykelsikkerhedsfunktioner, herunder:

  • Maksimal opmærksomhed: Visuelle og hørbare notifikationer advarer om køretøjer, der nærmer sig bagfra, op til 140 meter væk.
  • Overlegen synlighed: Baglygten er tydelig på lang afstand, hvilket kan gøre det nemmere for bilister at se en cyklist, før radaren ser køretøjet.

Varia RCT716 har flere parringsmuligheder og kan bruges med en kompatibel Garmin Edge cykelcomputer, Garmin smartwatch eller Varia app. Når den er parret med en kompatibel smartphone, integreres den med udvalgte tredjepartsapps, såsom Ride with GPS, for at lade cyklister overlejre deres kort med radarmeddelelser.

Varia RCT716 har op til 4 timers batterilevetid med konstant tændt radar og baglys – alt sammen med kameraet, der kontinuerligt optager ved 1080p. Varia RCT716 har en vejledende pris på DKK 3.099.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>