Infinidat lancerer næste generation InfiniBox SSA II Solid State Array:  Hurtigere ydeevne, udvidede AIOps og omfattende cyberresiliens
Hjem SIKKERHED Infinidat lancerer næste generation InfiniBox SSA II Solid State Array: Hurtigere ydeevne, udvidede AIOps og omfattende cyberresiliens

Infinidat lancerer næste generation InfiniBox SSA II Solid State Array: Hurtigere ydeevne, udvidede AIOps og omfattende cyberresiliens

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af enterprise storage-løsninger, annoncerede i dag InfiniBox SSA II, næste generation af solid state-array i virksomhedens brede portefølje af storage- og cyberresiliente løsninger.

Med denne meddelelse udvider Infinidat sine banebrydende cyberresiliente egenskaber med InfiniSafe til primær lagring og udruller betydelige forbedringer af ydeevnen, AIOps og effektiviteten af ​​virksomhedens første generation af InfiniBox SSA.

Den nye InfiniBox SSA II står nu som branchens hurtigste all-flash storage-array med hidtil uset lav latency.

“Infinidat accelererer sin forretning med InfiniBox solid state array-platformen, udvider vores muligheder og samler alle flash-fordele på enterprise storage-markedet, hvor det højeste niveau af ydeevne og tilgængelighed, omfattende cyberresiliens og omkostningseffektivitet er påkrævet for de fleste krævende applikationer og arbejdsbyrder,” udtaler Phil Bullinger, CEO hos Infinidat. “Vi har en omfattende portefølje af enterprise storage og cyber-resistente løsninger drevet af en fælles softwarearkitektur på tværs af vores InfiniBox, InfiniBox SSA II og InfiniGuard platforme, der har udvidet og forbedret den værdi og de muligheder, vi har tilført vores kunder i vid udstrækning siden begyndelsen af ​​2021.”

Dagens meddelelse består af fire nøglekomponenter:
  • Infinidat udvider cyberresiliens – et kendetegn for InfiniGuard sekundære lagringssystem – til dets primære lagringsplatforme med InfiniSafe Reference Architecture for at omfatte hele porteføljen. InfiniSafe kombinerer uforanderlige snapshots af data, logisk air gapping, fenced forensic miljø og praktisk talt øjeblikkelig datagendannelse og er nu udvidet til InfiniBox SSA II, såvel som hele InfiniBox-familien. Cyberresiliens er blandt de vigtigste og mest efterspurgte krav fra virksomheder i dag for at sikre enestående cybersikkerhed og bekæmpe cyberangreb på tværs af hele storagepladsen og datainfrastrukturen.
  • Den nye InfiniBox SSA II leverer lavere latency end nogen anden sammenlignelig enterprise storage platform i branchen og leverer hidtil usete 35 mikrosekunders latency. Denne forbedring vil give kunderne mulighed for ikke kun at få optimal applikations- og arbejdsbelastningsydelse, men også give mulighed for betydelig lagerkonsolidering, dramatisk transformation af lagerydeevne, øge effektiviteten og reducere de samlede omkostninger.
  • Infinidat har forbedret sin kernesoftware, optimeret til yderligere sammenkoblinger, samtidig med at paralleliteten for yderligere kerner øges. Nye algoritmer sørger også for optimering af arbejdsbyrden. Ved at udnytte disse opdateringer som et kernesoftwareelement er Infinidats Neural Cache i stand til at give InfiniBox en konsekvent høj ydeevne og den laveste latency. Ydermere tilpasser InfiniBox, inklusive Neural Cache med sin brancheførende cache-udnyttelse, sig automatisk til ændringer, såsom tilføjelse af nye servere og applikationer uden menneskelig indgribenset-and-forget-tilgangen, som Infinidat var banebrydende indenfor, forstærker brugervenlighed og meget lave administrative omkostninger, som brugerne oplever med InfiniBox-platformen.
  • Infinidat introducerer InfiniOps, en driftsportefølje i verdensklasse, der indeholder AIOps i boksen med InfiniVerse™ samt tæt integration med det stadigt bredere AIOps datacenterøkosystem og udvidelse af DevOps-løsninger. Som en del af denne meddelelse udruller virksomheden også ny CSI 2.1.0-understøttelse til Kubernetes-, VMware Tanzu- og RedHat OpenShift-miljøer. Derudover leverer Infinidat Ansible integrationsforbedringer for at forenkle administration og integration af lagersystemer.

Infinidat lancerer næste generation InfiniBox SSA II Solid State Array:  Hurtigere ydeevne, udvidede AIOps og omfattende cyberresiliensKombinationen af ​​InfiniSafe, ydeevneforbedringer og udvidede InfiniOps integrationsmuligheder i det nye system forstyrrer status quo i all-flash storage-industrien. InfiniBox SSA II fortsætter med at hæve niveauet i ydeevnen ved at bruge 100 % solid state-teknologi til vedvarende lagring, som når det kombineres med Neural Cache og virksomhedens softwarefremskridt med autonom automatisering, tager banebrydende ydeevne til næste niveau. Derudover leverer den nye SSA II den samme 100 % tilgængelighed, white-glove service og lavere samlede omkostninger, som definerer den brancheroste InfiniBox-kundeoplevelse.

“Et sted mellem 5% og 10% af de fleste it-organisationers applikationer betragtes som ‘tier 0’ og kræver  laveste, mest konsistente latency, og mange virksomheder vil kun se på all-flash-systemer for at imødekomme latencykravene for disse generelt mission-kritiske arbejdsbelastninger,” beretter Eric Burgener, Research Vice President, Infrastructure Systems, Platforms and Technologies Group, IDC.

“Infinidat retter sig direkte mod dette markedssegment med sin InfiniBox SSA og leverandørenes opdaterede muligheder, herunder især evnen til at levere latency så lav som 35 mikrosekunder og InfiniBox SSA II’s nye InfiniSafe cyberresilience-understøttelse, gør den til en fremragende match for niveau 0-arbejdsbelastninger i virksomheden. Og SSA har været meget succesfuld for Infinidat: I det seneste regnskabskvartal, som sluttede i marts, bidrog det med omkring 15 % af den samlede omsætning.”

“Hos Telia Cygate, en managed service provider, har vores kunders forretningsbehov udviklet sig, og en del af deres missionskritiske applikationer krævede højere ydeevne. Som en eksisterende kunde af Infinidats InfiniBox tænkte vi straks på Infinidat som vores løsning,” siger Reima Perho, Chief Technology Officer, Telia Cygate Oy. “Med InfiniBox SSA fandt vi svaret på vores kunders ydelsesbehov og har nydt godt af Infinidats fremragende kundeoplevelse og kompromisløse pålidelighed. Vores InfiniBox SSA levede op til de meget højtydende forventninger til de mest krævende kundeopgaver. Vi kan ikke vente på de nye fremskridt og værdien for slutkunden i Infinidats fremtidige udgivelser, inklusive InfiniBox SSA II.”

“Technologent er kendt for at samarbejde med de bedste teknologileverandører for at sikre, at vi bringer de mest effektive løsninger til vores kunder,” udtaler Trent Widtfeldt, Chief of Engineering, Technologent.

“Infinidat har altid været en nøglepartner på dette område, og med deres nye InfiniBox SSA II-tilbud er vi i stand til at tilbyde 35 mikrosekunders latency og 100 % tilgængelighed for at hjælpe vores kunder med at opfylde de mest krævende arbejdsbelastninger. Og med InfiniSafe Cyber ​​Resiliency Technology, der strækker sig ind i InfiniBox-porteføljen, er vi i stand til at give vores kunder den ro i sindet, de har brug for i en tid fyldt med cyberangreb og databrud.”

InfiniBox SSA II er også tilgængelig med Infinidats fleksible muligheder, ligesom alle Infinidats løsninger, herunder Storage-as-a-Service med Infinidats FLX-program, Capacity on Demand med Infinidats Elastic Pricing-model og traditionelt køb.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>