HBO Nordic – nu på alle LG TV med webOS
Hjem NYHEDER HBO Nordic – nu på alle LG TV med webOS

HBO Nordic – nu på alle LG TV med webOS

Af Redaktionen

LG Electronics’ anerkendte smart tv-platform webOS har nu fået sin egen app til HBO Nordic, der giver alle serie-elskere mulighed for at anvende streamingtjenesten direkte fra startskærmen.

HBO Nordic – nu på alle LG TV med webOSMed appen kan brugerne vælge mellem HBO Nordics’ brede udvalg af kvalitetsserier som Game of Thrones, True Detective eller Big Little Lies, der alle er aktuelle med nye sæsoner nu eller meget snart.

”Vi er meget tilfredse med, at HBO Nordic nu er tilgængelig på vores tv-modeller med webOS. Vi bestræber os altid på at levere de bedste og mest populære tjenester direkte via startskærmen, og HBO Nordic er en service, vi har arbejdet længe for at kunne tilbyde direkte på vores TV”, siger Jonas Markén, Smart TV Manager, LG Electronics Home Entertainment.

“At være en del af LG Electronics-modeller har længe været en prioritet for os. Nu kan LG tv-ejere også nyde vores fantastiske udvalg på LGs smarte tv-modeller “, siger Jesper Steenberg, vicedirektør for distribution og salg på HBO Europe.

LG Electronics webOS, som styres let og intuitivt ved hjælp af Magic Remote, blev introduceret i 2014 og danner grundlaget for alle de smarte tv-funktioner i LGs tv-modeller.

Platformen opdateres løbende, hvilket også gavner de ældre tv-modeller, i det omfang systemspecifikationerne tillader det. Selvfølgelig vil webOS være grundlaget for de smarte funktioner i LGs nye OLED-, Nano Cell- og LCD-modeller i 2019, som vil blive lanceret fra foråret 2019.

HBO Nordic-appen installeres via LG Content Store på webOS-baserede tv-modeller. Efter installationen findes app’en på den intuitive startliste sammen med andre apps, tjenester og enhedsindgange for nemt at kunne bladre gennem dem.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>