Honeywell og Vertiv vil forbedre bæredygtigheden for datacenter-drift over hele verden
Hjem NYHEDER Honeywell og Vertiv vil forbedre bæredygtigheden for datacenter-drift over hele verden

Honeywell og Vertiv vil forbedre bæredygtigheden for datacenter-drift over hele verden

Af Redaktionen

Datacentre hjælper med at drifte de onlineapplikationer, som folk er afhængige af til arbejde, underholdning og kommunikation, men de har brug for betydelig energi til at flytte information rundt i verden.

Honeywell og Vertiv vil forbedre bæredygtigheden for datacenter-drift over hele verdenI dag annoncerede to brancheledere et samarbejde om at skabe mere bæredygtig og effektiv datacenterdrift.

Honeywell, en global leder inden for ”connected buildings”, og Vertiv (NYSE: VRT), en global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, vil arbejde sammen om at skabe integrerede løsninger til optimering af datacentres bæredygtighed, fleksibilitet og driftsydelse. Disse løsninger forventes at være tilgængelige i 2020.

Partnerskabet bygger på Honeywells brancheførende bygningsstyringssystemer (BMS), operativ software og sikkerhedsprodukter sammen med Vertivs uafbrydelige strømforsyning (UPS), strømdistribution, termisk styring samt overvågning af infrastruktur og modulære løsninger, der gør det muligt for operatører af hyperskala, store virksomheds-, co-location- og edgedatacentre at integrere flere datadomæner i et datacenter.

Virksomhederne vil udnytte bygningsdata til at optimere driften, reducere energiforbruget og omkostningerne og samtidig forbedre datacentrets ydeevne og bæredygtighed.

”Datacentre står over for lignende udfordringer som andre bygninger, der har forskellige systemer, der ikke er designet til at arbejde sammen, men de oplever disse udfordringer i større skala,” udtaler Vimal Kapur, præsident og administrerende direktør, Honeywell Building Technologies. “Vi ser frem til at samarbejde med Vertiv om at tilbyde integrerede løsninger, der gør det lettere for datacenteroperatører at destillere de bjerge af data, de trækker fra deres udstyr til handlinger, der skaber mere effektive og miljøvenlige operationer.”

”Forretningskontinuitet er mere kritisk end nogensinde, hvor flere mennesker arbejder, lærer og opretter forbindelse eksternt, hvilket fører til en samtidig eksplosion i data og efterspørgsel efter nye datacentre. Der er behov for og mulighed for, at datacentre er mere effektive, pålidelige og bæredygtige, ”beretter Rob Johnson, CEO, Vertiv. ”Vores samarbejde med Honeywell vil hjælpe os med kollektivt at betjene vores datacenterkunder. Vores tilbud supplerer hinanden i forhold til at give større værdi for datacenteroperatører.”

Samarbejde forbedrer strømstyring i forhold til oppetid, effektivitet og bæredygtighed

Datacentre forbrugte i 2018 ca. 1% af verdens energiforbrug. Mens industrien har gjort store fremskridt med at reducere og udligne energibehov, herunder øge udnyttelsen af ​​vedvarende energi, kan der gøres mere arbejde mod en mere bæredygtig og kulstofneutral fremtid.

Virksomhedernes umiddelbare fokus vil være på micro grid-løsninger til datacentre for at muliggøre en mere effektiv integration af alternative energikilder såsom solcellepaneler, brændselsceller og batterier og til at give en skalerbar tilgang til operatører for hurtigt at forbedre funktionaliteten og forbedre de samlede omkostninger.

Det første tilbud fra samarbejdet vil være en intelligent strømstyringsløsning, der indeholder et styringssystem for energiressourcer og kontrol i en enkelt, integreret platform. Ved at kombinere energilagring, analyse, prognoser og økonomisk optimering giver løsningen datacentre et intelligent og autonomt valg af energikilder og netservices til at drive en datacenterbelastning og reducere energiomkostninger, samtidig med at kravene til oppetid opretholdes. Løsningen kan hjælpe datacentre med at opfylde tilgængelighedskravene, samtidig med at energiomkostningerne optimeres, opfylder virksomhedens bæredygtighedsmål og reducerer det samlede CO2-fodaftryk. Det vil også give operatørerne mulighed for bedre at styre bæredygtighedsmål og tage højde for eksterne risikofaktorer såsom vejr- og netpålidelighed.

Driftsikkerhed bakket op af pålidelige mærker

Den store mængde strøm, der bruges til termisk styring, bygningssystemer og fysisk sikkerhed i et datacenter, kan øge risikoen for nedetid. Den nye skalerbare og nem-at-implementere, intelligente strømstyringsløsning fra Honeywell og Vertiv er designet til at muliggøre fjernovervågning og vedligeholdelse, reducere omkostninger, eliminere redundans og forbedre effektiviteten af ​​strømforbruget (PUE).

Kombineret sælger virksomhederne brancheførende brands, der leverer den bedste differentierede support til datacentre, herunder Honeywells avancerede detektionsvirksomhed med VESDA-brandet indenfor avanceret røgdetekteringsteknologi; Honeywell Forge platform til styring af virksomhedspræstationer inklusive Honeywell Forge Energy Optimization; Enterprise Buildings Integrator (EBI) og Niagara Framework; og Vertiv ™ Liebert® strøm- og termostyringsløsninger, Vertiv ™ Avocent ™ overvågnings- og IT-styringsløsninger og Vertiv ™ Geist ™ strømdistributionsløsninger.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>