HP lancerer imponerende Z by HP desktop-portefølje
Hjem NYE PRODUKTER HP lancerer imponerende Z by HP desktop-portefølje

HP lancerer imponerende Z by HP desktop-portefølje

Af Redaktionen

HP lancerer imponerende Z by HP desktop-portefølje.

Nå nye højder som professionel udvikler, designer, ingeniør og dataforsker med den nye Z by HP desktop-portefølje og HP Anyware Remote System Controller.

Højdepunkter

  • Z by HP Performance Desktops tilbyder den perfekte balance mellem CPU- og GPU-beregning til komplekse, datarige arbejdsgange, og den nye HP Z8 Fury er verdens mest avancerede arbejdsstation til databehandling.
  • HP Anyware Remote System Controller er en lille men kraftfuld enhed, der på sikker vis administrerer enheder med høj ydeevne fra ethvert sted.

HP Inc. annoncerer sin nye serie af stationære Z by HP-arbejdsstationer med en høj ydeevne, der er udviklet til at ændre, hvad der er muligt inden for komplekse, datarige arbejdsgange. Med porteføljen fremmer HP hybride arbejdsgange med HP Anyware Remote System Controller, som giver it-afdelinger administrationsfunktioner til at understøtte enheder med høj ydeevne, uanset hvor enheder er placeret.

De nye stationære Z by HP Z4-, Z6-, Z8- og Z8 Fury-pc’er, der drives af Intel, leverer den skalerbare balance mellem CPU- og GPU-beregning, der er nødvendig for at muliggøre nye niveauer af hastighed, nøjagtighed og kreativitet.

“Z by HP er dedikeret til at levere den bedst mulige computeroplevelse ved at muliggøre nye niveauer af hastighed, nøjagtighed og kreativitet,” siger Jim Nottingham, Vice President og General Manager, Z by HP, og fortsætter: “HP’s designteknik giver sammen med kraften fra Intel og NVIDIA den ydeevne, skalerbarhed og sikkerhed, som vores kunder har brug for.”

Ekstrem ydeevne til ethvert behov

De nyeste stationære Z-arbejdsstationer indeholder op til 56 CPU-kerner og fire avancerede GPU’er i Z8 Fury G5. Den helt nye Z8 Fury samt Z4, Z6, Z8 indeholder en række konfigurationer, der imødekommer alle typer af arbejdsgange og behov:

  • Z8 Fury G5 leverer kraftfuld ydeevne, mens den forbliver kølig og støjsvag under krævende arbejdsgange med op til 56 kerner i en enkelt CPU og frigør kraften fra fire avancerede dobbeltbrede GPU’er med 2 TB DDR5-hukommelse takket være såkaldt transformativ single socket-teknologi.
  • HP Z4 G5 tackler avancerede arbejdsgange fra maskinlæring til avanceret videoredigering med et evolutionært fremskridt på op til en 24-core CPU, to avancerede GPU’er, op til 512 GB RAM. Z4 G5 accelererer en bred vifte af professionelle apps for at fremme intensive arbejdsgange og giver masser af plads til at udvide, efterhånden som arbejdsgangene udvikler sig.
  • HP Z6 G5 accelererer grafikintensive arbejdsgange med flere GPU’er baseret på den øgede PCIe-udvidelsesmulighed i den nyeste Intel Xeon W-3400-processorarkitektur. Med op til 36 processorkerner, tre avancerede grafikkort og 1 TB DDR5-hukommelse leverer Z6 G5 betydelig ydeevne til brugere, der kræver en maskine, der skaleres med deres øgede model og komplekse datasæt.
  • HP Z8 G5 er designet til brugere, der kræver mest bearbejdning til CPU-intensive arbejdsgange for at accelerere gengivelsen med såkaldt strålesporing i realtid, datavisualisering og modeltræning, samtidig med at der er masser af plads til at udvide, efterhånden som kravene ændrer sig. Med en arbejdsstation med to stik, designet til at bruge 4. generation Intel Xeon, leverer den op til 64 systemkerner ud over at understøtte 2x avancerede grafikkort med 1 TB DDR5-hukommelse.

Konsolider flådestyring af arbejdsstationer

HP lancerer imponerende Z by HP desktop-porteføljeHP Anyware Remote System Controller giver it-administratorer et enkelt dashboard med mulighed for at starte en kernebaseret virtuel maskine (KVM) session og udføre out-of-band administrationsopgaver såsom pre-boot adgang, BIOS-opdateringer og billedgendannelse hvor som helst. Via en enkelt grænseflade kan it-administratorer nu administrere en flåde af enheder, få adgang til sikre systemoplysninger som modelnumre og BIOS-versioner, modtage rapporter og udvikle indsigt for at optimere deres infrastruktur for at løse problemer, før de påvirker brugerne.

HP designer denne hardware og software baseret på stærke sikkerhedsindustristandarder og gennemfører omfattende test, tredjepartsgennemgange og certificeringer for at sikre maksimal sikkerhed.

Priser og tilgængelighed

  • HP Z4 og Z8 G5 vil være tilgængelig til april. Priser offentliggøres tættere på tilgængelighed.
  • Z6, Z8 Fury G5 vil være tilgængelig til maj. Priser offentliggøres tættere på tilgængelighed.
  • HP Anyware Remote System Controller vil være tilgængelig til juni til en pris på 2.500 DKK.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>