Lenovo Legion gamer-smartphone klar til seriøs 5G-hastighed

Lenovo varmer op til den snarlige udbredelse af 5G’s super-hurtige datahastighed med en smartphone, der er pakket med tilstrækkelige kræfter til dedikerede gamere.

Lenovo Legion gamer-smartphone klar til seriøs 5G-hastighed 1Velkommen til Lenovo Legion Phone Duel – en gamer-smartphone, der med sikkerhed vil få dit adrenalin til at suse.

Tre år efter introduktionen af Lenovos gamer sub-brand, er Lenovo klar med Lenovo Legion Phone Duel — en kraftfuld, hurtigopladende smartphone med sub-6 5G for bedre dækning og en hastighed på op til 2.52 Gb/s. Den er skabt specielt til gamere på farten, der ikke vil gå på kompromis med hverken ydeevne eller komfort.

Det er ikke bare endnu en ny smartphone med enkelte gaming add-ons. Den er designet fra bunden og spiller som en ægte gaming-konsol. Der er fuld funktionalitet, perfekt ergonomi og så kan du have den i lommen. Det virtuelle joystick med dobbelte trigger-knapper er indbygget med dobbelte haptiske motorer, som giver livagtig feedback og skaber en vildere spilleoplevelse.

Den er udstyret med imponerende gamer-features og optimeret batteri, der holder en hel dag med almindeligt smartphone-forbrug. Opladerporten er placeret midt på smartphonen, så den ikke kommer i vejen, hvis du skal have et power boost, mens du gamer. Fra nul til 50 procent power tager 10 minutter, og en fuld opladning klares på blot en halv time.

Kun for dedikerede gamere

Gaming på en smartphone kan som bekendt være ressourcetungt. Derfor har Lenovos ingeniører og designere arbejdet intensivt med gaming-miljøet, for at prioritere de mest værdsatte gamer-funktioner. Lenovo er blandt de første med verdens første Qualcomm® Snapdragon 865 Plus 5g-prosessor, der giver fuld fart på. Du får knivskarp grafik med en 6.65” fuld HD (2340 x 1080) AMOLED glas touchscreen display med 144Hz rate til video og gaming.

Glæd dig til at møde Lenovo Legion Dual Phone med et fantastisk godt grip, så du altid har fuld kontro,l og lev dig ind i spillet med en lyd, der leveres af Dirac Audio-software med 4X stereohøjtalere, som giver en overraskende god 3D lyd-oplevelse. Og naturligvis kan du livestreame dig selv, mens du spiller med hjælp fra et pop-op selfie-kamera, der er placeret på siden af smartphonen.