Nu gør Netatmo det endnu nemmere at få et overblik over dine smarte sikkerhedsprodukter
Hjem SIKKERHED Nu gør Netatmo det endnu nemmere at få et overblik over dine smarte sikkerhedsprodukter

Nu gør Netatmo det endnu nemmere at få et overblik over dine smarte sikkerhedsprodukter

Af Redaktionen

I disse uger drager mange danskere på skiferie, hvilket efterlader mange danske hjem tomme.

Det ved tyvene – og det øger desværre risikoen for indbrud.

Men for dem, der har smart home-sikkerhedsudstyr fra Netatmo er der gode nyheder. Med den nye opdatering bliver det nemlig endnu nemmere at overvåge og styre hjemmets sikkerhedssystemer – også selvom du ikke er hjemme.

Netatmo, et fransk smart home-brand, har netop udrullet en opdatering til Home + Security-appen. Opdateringen byder på et langt mere moderne og brugervenligt udtryk, hvilket gør det nemmere at styre dine smarte sikkerhedsprodukter direkte fra telefonen. Appen kan på nuværende tidspunkt anvendes til at styre alle sikkerhedsprodukter fra Netatmo, Legrand og Bticino, men udvalget af understøttede produkter forventes at vokse i de kommende år.

Den nye version af appen giver nu bl.a. hurtig adgang til tre nøglefunktioner:

  • Nu gør Netatmo det endnu nemmere at få et overblik over dine smarte sikkerhedsprodukterDet nye dashboard giver et samlet overblik over, hvad der sker derhjemme, så du kan handle direkte fra appen, hvis du ser noget mistænkeligt.
  • Med nyhedsfeedet direkte ved hånden får brugeren et moderniseret feed, der fortæller om tidligere begivenheder i appen og giver mulighed for at gense hændelser.
  • Fanen indstillinger giver mulighed for at administrere hjemmet, herunder at tilføje nye produkter og ændre notifikationspræferencer.

”I den opdaterede app er det nu blevet nemmere at få produkterne til at tale sammen og at styre dem enkeltvis,” fortæller Niclas Sandstrøm, der arbejder i Netatmo. Her deler han tre tips til funktioner, der kan sættes op i appen.

  1. Nu kan man justere det smarte udendørskamera til at tænde spotlyset, hvis en person dukker op i haven eller en bil i indkørslen – men samtidig at den ikke skal registrere hunde og katte.
  2. Indstil det smarte indendørskamera til at stoppe med at overvåge, når du kommer hjem, takket være geolokation.
  3. Få dine smarte indendørs- eller udendørskameraer til at starte din indendørssirene, når en unormal hændelse opfanges.

Pris og tilgængelighed

  • Den nye version af Home + Security-appen er tilgængelig allerede nu og vil automatisk blive udrullet på alle enheder ved næste opdatering.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>