Fairphone udnævner Reinier Hendriks som ny CEO
Hjem TELEKOMMUNIKATION Fairphone udnævner Reinier Hendriks som ny CEO

Fairphone udnævner Reinier Hendriks som ny CEO

Af Redaktionen

Fairphone udnævner Reinier Hendriks som ny CEO og styrker ambitionen om at drive den teknologiske udvikling med fokus på etik og bæredygtighed.

Med sig bringer Reiner et kommercielt fokus og en særlig dedikation til bæredygtig udvikling.

Fairphone, den banebrydende producent af etiske smartphones, annoncerer udnævnelsen af Reinier Hendriks som ny administrerende direktør (CEO).

Fairphone udnævner Reinier Hendriks som ny CEO

Reinier Hendriks

Med en fremtrædende karriere, der spænder over mere end to årtier, indenfor telekommunikation, teknologi og finansielle tjenesteydelser, bringer Reinier Hendriks stærke erfaringer og et stort fokus på ansvarlighed og bæredygtighed, ideelt til at lede Fairphone ind i den næste vækstfase. Reiniers mangefacetterede erfaringer fra adskillige lederstillinger i internationale virksomheder herunder Vodafone og KPN, viser hans evne til at udvikle forretninger på konkurrenceprægede internationale markeder.

I sin tidligere rolle som Group Managing Director hos LeasePlan var Reinier med til at sikre en hurtig ekspansion af virksomheden med et særligt fokus på overgangen til el-biler. Erfaringen understreger hans evne og parathed til at føre Fairphone ind i en ny vækstfase.

“Vi byder Reinier hjerteligt velkommen som ny CEO for Fairphone. Vi er overbeviste om, at han besidder den erfaring og beslutsomhed, der kræves for at lede Fairphones overgang fra et scale-up til en moden og succesfuld virksomhed. Med Reiniers internationale indsigt og kommercielle viden vil Fairphone fortsætte med at transformere og påvirke branchen til at blive mere gennemsigtig, retfærdig og bæredygtig,” siger Eelco Blok, formand for Fairphones bestyrelse.

Reinier slutter sig til Fairphone efter et afgørende år, hvor virksomheden har rundet et årti med etisk innovation og modtaget en investering på 49 millioner euro fra fremsynede og indflydelsesrige investorer. Kapitalindsprøjtningen giver Fairphone mulighed for at accelerere væksten og samtidig forfølge kernemissionen om at fremme en mere fair elektronikproduktion på et globalt plan.

“Jeg er beæret over at være blevet udnævnt som ny CEO for Fairphone. Med et unikt omdømme i teknologibranchen har Fairphone vist, at forandring virkelig er i vores hænder. Jeg vil fokusere på at arbejde sammen med det enormt dygtige Fairphone-team om yderligere at skalere vores ambitioner om at påvirke branchen ved at fremme forbrugerdrevet vækst og opbygge en robust, fremtidssikret organisation.” Siger Reinier Hendriks.

 Fairphones CFO og midlertidige CEO, Noud Tillemans, har valgt at forlade Fairphone for at udforske nye muligheder og udfordringer. Fairphone sætter pris på Nouds værdifulde bidrag, der i hans tid har hjulpet virksomheden til at nå nye højder.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>