Ny forbedret NETGEAR Armor leverer beskyttelse på et helt nyt niveau
Hjem Nye Produkter Ny forbedret NETGEAR Armor leverer beskyttelse på et helt nyt niveau

Ny forbedret NETGEAR Armor leverer beskyttelse på et helt nyt niveau

Af Redaktionen

NETGEAR, der er anerkendt for sine prisvindende netværksprodukter, annoncerer nu en forbedret NETGEAR Armor, der er udvidet med funktioner til avanceret sikkerhed og trusselsregistrering i det netforbundne smarte hjem.

Den forbedrede NETGEAR Armor, der er indbygget i de fleste Orbi- og Nighthawk -routere, skaber en beskyttende boble uden om enhederne i hjemmenetværket og hjælper forbrugerne med at holde sig sikre mod hackere, malware og vira.

Trusler, der traditionelt er blevet associeret med PC’er, kan i dag ramme næsten alle netforbundne enheder, såsom Smart TV’er, smarte termostater, lyskontakter, hjemmebiografsystemer, sikkerhedskameraer, spillekonsoller, smarte højttalere, streamingafspillere, tablets, computere, smartphones og andre smarte hjemmegadgets. Ifølge Bitdefenders 2020 Consumer Threat Landscape Report steg antallet af sårbarheder i Smart TV’er med 335% mellem 2019 og 2020, og antallet af sårbarheder i IP-kameraer blev næsten fordoblet i samme tidsperiode.

Mens omkring 80 procent af amerikanerne har en eller anden form for antivirus-software installeret på deres computere, er de 25 eller flere netforbundne enheder, der findes i et typisk smart hjem fuldkommen sårbare over for trusler, der dermed kan give angribere en bagdør til hjemmenetværket. Angreb, der kan lamme netværket og i sidste ende føre til tyveri af følsomme personoplysninger såsom adgangskoder, kreditkortoplysninger og personnumre.

Tilsluttede enheder fra flere forskellige producenter på samme netværk forøger risikoen. Ikke blot for indkommende angreb, men også for udgående trusler, f.eks. i form af et kamera, der forsøger at sende data til et suspekt websted. For at hjælpe med at afværge sådanne trusler tilføjer NETGEAR nye muligheder til sit flagskibssikkerhedstilbud og giver en enkel og omfattende netværks- og enhedsbeskyttelse.

I modsætning til traditionelle antivirusprodukter er NETGEAR Armor indbygget i routeren for at overvåge aktivitet, der går til og fra Internettet, hvilket beskytter alle enhederne på dit netværk og eliminerer behovet for og omkostningerne til separat sikkerhedssoftware og -abonnementer.

Ny forbedret NETGEAR Armor leverer beskyttelse på et helt nyt niveau“Antallet af tilsluttede enheder i hjemmet er eksploderet, og alt fra babyalarmer til Smart TV’er kan kompromitteres. Vi forstår hvor uoverskueligt, det kan være for enkeltpersoner og familier at vide, hvad de skal gøre for at sikre sig selv og deres oplysninger,” siger David Henry, præsident og GM for forbundne hjemmeprodukter og -tjenester hos NETGEAR. ”Vi indså, at der var behov for en ny type sikkerhedsløsning, og med denne version af NETGEAR Armor fjerner vi bekymringer fra brugerne via en omfattende og automatisk service.”

Ud over de allerede prisbelønnede funktioner inkluderer NETGEAR Armor nu også:

  • Sensitive Data Protection: Blokerer forsøg på at sende dine login- og bankoplysninger, CPR med mere via ikke-krypterede forbindelser.
  • Anomaly Detection: Maskinlæringsalgoritme, der overvåger og lærer den almindelige adfærd for dine tilsluttede enheder, og blokerer enhver aktivitet, der er ud over det sædvanlige.
  • Brute Force Protection: Beskytter tilsluttede smarte enheder mod bots, der forsøger at bryde dine adgangskoder gennem ubegrænsede mængder af gæt.
  • DDoS Protection: Beskytter dit netværk mod lammende denial-of-service-angreb.
  • Exploit Prevention/IDS: Beskytter dine data og enheder mod ondsindet indtrængen.

For at få ekstra ro i sindet leveres den nyeste generation af NETGEAR Armor fortsat med sikkerhedssoftware, som brugerne uden ekstra omkostning kan installere på deres computere, smartphones og tablets. Denne ekstra beskyttelse giver ikke alene øget sikkerhed i hjemmet, men beskytter dine enheder, hvor du går og står. Så du er beskyttet mod virus, phishing og andre angreb, selvom du befinder dig på ikke-sikrede netværk i f.eks. caféer og lufthavne.

Den nye og forbedrede service er blot en del af NETGEARs omfattende pakke af tjenester, der er skabt til at hjælpe kunderne med bedre at beskytte og administrere deres tilsluttede enheder og hjem. Fra den nyligt forbedrede NETGEAR Armor til NETGEAR Smart forældrekontrol, som gør det muligt for forældre at overvåge og administrere børns skærmtid. NETGEARs portefølje af tjenester er fokuseret på at hjælpe kunderne med at beskytte sig selv – og deres familier.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>