Ny Vice President for Ingram Micro Norden
Hjem Ingram Micro Ny Vice President for Ingram Micro Norden

Ny Vice President for Ingram Micro Norden

Af Redaktionen
Ny Vice President for Ingram Micro Norden 1

William van Kerkvoorde, Nordic Cluster VP Ingram Micro

Efter seks måneder som direktør for Ingram Micro i Sverige tiltræder William van Kerkvoorde stillingen som ny Vice President for Ingram Micro Norden. William efterfølger den tidligere Vice President Ulrich Egeskov, der i januar 2018, efter 15 år i virksomheden, besluttede at forlade sin stilling og søge nye udfordringer uden for Ingram Micro.

“Jeg er meget stolt af at have fået muligheden for fortsat at udvikle Ingram Micro i retning af en komplet value adding IT- og Telekom distributør på det nordiske marked. Ingram Micro er en fantastisk virksomhed bestående af særdeles kompetente mennesker med en vinderkultur, der konstant driver virksomheden fremad mod nye muligheder,” siger William van Kerkvoorde.

William har mere end 20 års erfaring fra IT-verdenen og har tidligere haft ledende positioner i virksomheder som Lenovo, HP og Compaq. Gennem årene har William opbygget en solid viden om salg, forretningsudvikling og logistik i kombination med en stor portion entreprenørånd og lederevner. Det primære fokus for Ingram Micro de seneste to år har været at opbygge de nordiske lande med stærk ledelse og kompetente medarbejdere sammen med et solidt udbud af produkter og tjenester.

Foruden fokus på ekspansion er det lykkedes Ingram Micro at fortsætte udviklingen med services inden for logistik med Zalando-samarbejdet som det seneste i en række af nye kontrakter i 2017.

Protect the Core while building the Future

 “Vi vil fortsat have fokus på øget effektivitet og innovation i vores kerneforretning distribution for også fremadrettet at kunne levere en ’best in class’- oplevelse for alle vore partnere. Parallelt hermed vil vi have øje på udvikling af yderligere services inden for Cloud, Xaas og logistik for at kunne levere konkurrencedygtige løsninger og forretningsmodeller, der hjælper vores partnere til endnu større succes i deres forretning,” afslutter William.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>