Bestyrelsesmedlem i Weibel Scientific træder ind i ledelsen
Hjem TELEKOMMUNIKATION Ny Vice President for teknologi og udvikling i Weibel Scientific

Ny Vice President for teknologi og udvikling i Weibel Scientific

Af Redaktionen

Finn Möhring er ny Vice President for teknologi og udvikling i Weibel Scientific.

Han har siddet i bestyrelsen hos radarvirksomheden de seneste tre år og kommer fra en lang karriere i Demant, hvor han har ledet teknologiudviklingen på globalt plan.

Weibels Doppler-radarer sætter international standard, og al udvikling og produktion helt ned til de mindste dele sker på hovedkontoret i Allerød.

I sin nye rolle har Finn Möhring ansvaret for, at Weibel fortsætter med at være to skridt foran konkurrenterne med en markedsledende teknologi, som anvendes i forsvar, rumfart og til beskyttelse af kritisk infrastruktur verden over.

”Jeg er dybt passioneret omkring teknologi, og derfor har jeg svært ved at forestille mig en mere spændende virksomhed end Weibel. De største forsvarsvirksomheder i verden ser til Weibel for den ypperste radarteknologi, og for mig at se træder jeg fra bestyrelseslokalet ind i driften på det allerbedste tidspunkt. Weibel har ejere og en ledelse, som er mere end sædvanligt engagerede og ambitiøse, og vi står midt i en vækstplan, hvor vi skal gøre endnu flere teknologiske landvindinger. Det glæder jeg mig meget til at være med til at drive fremad,” siger Finn Möhring, ny Vice President Technology i Weibel Scientific.

Weibel er i øjeblikket på en vækstrejse, som skal mere end fordoble omsætningen til en milliard kroner på fem år. Centralt i væksten står udnyttelsen af et teknologisk forspring på det eksplosivt voksende marked for overvågning og beskyttelse af luftrummet, hvor Weibel oplever en stærkt stigende efterspørgsel på deres nye radar til overvågning af droner.

Bestyrelsesmedlem i Weibel Scientific træder ind i ledelsen

Finn Möhring

”Jeg er stolt over, at vi kan tiltrække en så erfaren og stærk profil som Finn. Han trækker på årtiers ledelseserfaring med innovation og udvikling af højteknologiske løsninger og sætter den sammen med en dyb entreprenørånd, som er meget definerende for Weibel. På vegne af både Weibel og vores kunder kommer Finn til at være bannerfører på vores tro på, at intet er umuligt inden for fysikkens rammer,” siger Frode Scott Nilsen, CEO i Weibel Scientific.

Finn Möhring træder ind i stillingen fra en lang lederkarriere i teknologiudvikling og kvalitetssikring i Nokia og i høregiganten Demant, senest som Senior Vice President for R&D Hearing Instruments, med ansvaret for flere hundrede medarbejdere på tværs af landegrænser.

Kort version

Finn Möhring er tiltrådt som Vice President for teknologi og udvikling i Weibel Scientific. I sin nye rolle har han ansvaret for, at radarvirksomheden fortsætter med at sætte international standard med en markedsledende teknologi, som anvendes i forsvar, rumfart og til beskyttelse af kritisk infrastruktur verden over. Konstant innovation står helt centralt i en ambitiøs vækstplan, som skal mere end fordoble omsætningen på fem år.

Finn Möhring har siddet i Weibels bestyrelse i tre år og træder ind i stillingen fra en lang lederkarriere i teknologiudvikling og kvalitetssikring i Nokia og i høregiganten Demant, hvor han senest har ledet teknologiudviklingen på globalt plan i rollen som Senior Vice President for R&D Hearing Instruments.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>