Mustang Mach-E bliver til sød musik i dine ører på nyt remix af verdenskendt musiker
Hjem EFTER ARBEJDE Mustang Mach-E bliver til sød musik i dine ører på nyt remix af verdenskendt musiker

Mustang Mach-E bliver til sød musik i dine ører på nyt remix af verdenskendt musiker

Af Redaktionen

Fords kommende elbil Mustang Mach-E lyder som noget fra en sci-fi-film, når den kører.

Mustang Mach-E bliver til sød musik i dine ører på nyt remix af verdenskendt musikerNu har den anerkendte elektromusiker Matthew Dear lavet en hel sang ud af lydene, der kan høres på musiktjenesterne.

Fords lydingeniører har med afsæt i 80’ernes klassiske sci-fi-film samarbejdet med studiet Ozone Sound for at udvikle en særlig elektronisk lydatmosfære, der kan høres både indeni og uden for Mustang Mach-E, når den er i bevægelse.

Lydpaletten vakte interesse fra Matthew Dear, som har remixet elbilens synthesizer-lyde til nummeret ’New Breed’; et nærmest hypnotisk elektronummer, der lyder umiskendeligt af Mustang Mach-E. Matthew Dear har blandt andet været med til at grundlægge det verdenskendte elektroniske pladeselskab Ghostly International.

“Jeg har altid set mig selv som en lydsnedker, så da jeg hørte den elektroniske fremdriftslyd, som Ford har udviklet til Mustang Mach-E, var jeg solgt. Den lyder langt mere cool, end jeg havde forestillet mig – helt cinematisk og sci-fi-agtig – og alle lydene i bilen har en moderne musikalitet over sig. At lave ’New Breed’ har derfor været en oplevelse i sig selv. Og jeg synes, at sangen, ligesom bilen selv, tager passageren med på en rejse,” forklarer Dear.

’New Breed’ er ude nu på musiktjenester inklusive Spotify, Apple Music, YouTube, Tidal og Deezer.

.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>