Kraftig controller til høje sikkerhedskrav
Hjem SIKKERHED Kraftig controller i programmet til høje sikkerhedskrav

Kraftig controller i programmet til høje sikkerhedskrav

Af Redaktionen

BPC 9102S Remote Field Controller er den kraftigste controller i programmet, der er baseret på PLCnext Technology.

Den blev udviklet specielt til applikationer med de højeste sikkerhedskrav og ekstreme betingelser.

Kraftig controller til høje sikkerhedskravMed en Intel Core i7-10700TE 8-core processor og to kraftige processorer baseret på Arm arkitektur tilbyder controlleren en af de bedste ydelser på markedet. Da den er udviklet og designet til anvendelse under barske betingelser uden ventilator, kan den anvendes i temperaturer fra -20°C til 60°C.

Udover at være en klassisk safety controller tilbyder den også en lang række nye applikationer. Med 8-core processoren kan højniveau-sprog og open-source software, som Docker eller endda Matlab Simulink, køre samtidig med kontrolprogrammet, uden at ødelægge realtids kapaciteten. Maskiners sikkerhed sikres gennem forskellige processer og understøttelse af op til 300 PROFIsafe enheder.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>