Øget tilgængelighed af rentable robotløsninger
Hjem NYHEDER Øget tilgængelighed af rentable robotløsninger

Øget tilgængelighed af rentable robotløsninger

Af Redaktionen

Robot Nordic og Blue Workforce har fra februar 2019 indgået en forhandleraftale, som giver Robot Nordic mulighed for at tilbyde deres kunder rentable ’pick and place’ automations-løsninger med RAGNAR Robot systemet.

Øget tilgængelighed af rentable robotløsningerRobot Nordic er en automatiseringsvirksomhed, der hjælper produktionsvirksomheder til at blive mere effektive, både kvalitets- og produktionsmæssigt. Robot Nordics forretningsstrategi er baseret på partnerskab. ”Vi ser det som en kæmpe fordel at få kanaliseret de rigtige ressourcer til de rigtige projekter. Vi arbejder med automation indenfor de fleste industriområder” udtaler Michael Hye Nielsen. Robot Nordic overtog før jul Eltraco automationsafdeling, hvilket giver en rigtig god base for automatisering inden for elektronikindustrien også.

”Vi så det som en kæmpe mulighed, da vi mødte Blue Workforce, at vi fik chancen for at tilbyde vores kunder dette innovative produkt også. Robot Nordic ser frem til et fantastisk samarbejde med Blue Workforce og glæder os til at komme ud til vores kunder og vise dem alle nye og meget innovative automatiseringsløsninger i høj kvalitet og til meget konkurrencedygtige priser.”, Michael Hye Nielsen, Adm. Direktør/CEO, Robot Nordic.

Blue Workforce’s filosofi er, at alle produktionsvirksomheder skal have mulighed for at automatisere. Med RAGNAR Robot Systemet er denne filosofi blevet en realitet og gennem samarbejdet med Robot Nordic er vi nu i fællesskab klar til at bringe RAGNAR robotten Systemet ud til små og mellemstore virksomheder.

”Vi har i et stykke tid været på udkig efter den rette samarbejdspartner som har evnerne og kapaciteten til at bringe vores robotsystemer ud til kunder og følge projekterne til dørs. Da vi mødte Robot Nordic, var vi ikke i tvivl om, at de netop kan udfylde denne opgave. Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til at være med til at skabe effektivitet og produktivitet hos Robot Nordics kunder.” Preben Hjørnet, Stifter/CEO, Blue Workforce.

Blue Workforce er en dansk producent og udvikler af ’pick and place’ RAGNAR robotten samt gribere og tilhørende software. Blue Workforce tilbyder ikke bare en robot, men et helt system, som passer ind i den igangværende industri 4.0 revolution. RAGNAR Robotten opereres via en digital tvilling og er nem at omstille til nye opgaver. Samtidig har den et brugervenligt interface og tilhørende digital læringsplaform som muliggør en hurtig, men grundig uddannelse af systemoperatører.

Blue Workforce har udviklet RAGNAR Robotten Systemet specielt henvendt til mindre og mellemstore virksomheder, på grund af den konkurrencedygtige pris og uden at gå på kompromis med ydeevne og brugervenlighed. RAGNAR Robotten Systemet har indtil nu primært været brugt i fødevareindustrien og har derfor en høj grad af sikkerhed og fødevaregodkendte gribere. Med den nye samarbejdsaftale åbner Robot Nordic op for nye markeder, hvor automation endnu ikke er implementeret.

Robot Nordic og Blue Workforce deler mange af de samme værdier og visioner og derfor er vi sikre på, at det nye samarbejde vil blive en succes. Begge virksomheder har et ønske om at gøre automationsløsninger tilgængelige for alle virksomheder – små som store. Der er også et fælles håb om at kunne være med til at øge de danske virksomheders konkurrenceevne og dermed at holde virksomhederne og medarbejderne i Danmark.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>