Få en sikker ferie i campingvognen eller autocamperen: Tag Netatmos smarte kuliltealarm med på landevejene
Hjem SIKKERHED Få en sikker ferie i campingvognen eller autocamperen: Tag nu Netatmos smarte kuliltealarm med på landevejene

Få en sikker ferie i campingvognen eller autocamperen: Tag nu Netatmos smarte kuliltealarm med på landevejene

Af Redaktionen

Sidste år lancerede Netatmo en smart kuliltealarm til hjemmet.

Nu er den også blevet certificeret til brug i fritidskøretøjer, så den kan installeres og gøre nytte i både campingvogne og autocampere.

Få en sikker ferie i campingvognen eller autocamperen: Tag Netatmos smarte kuliltealarm med på landevejene

Ferie i autocampere og campingvogne er populære som aldrig før, hvor mange sætter pris på den frihed, der ligger i, at der ikke er langt fra tanke til handling. Et liv på landevejene betyder dog ikke, at du skal glemme alt om sikkerhed. Risikoen for at blive udsat for kulilte i fritidskøretøjer er stor, da brændselsforbrændingsenhederne (f.eks. gasapparater) ikke altid får den samme regelmæssige vedligeholdelse.

Netatmos smarte kuliltealarm beskytter mod forgiftning

Netatmos smarte kuliltealarm måler kulilteniveauet i boligens rum og nu også i fritidskøretøjer i realtid. Hvis alarmen registrerer kulilte, advarer en sirene på 85 dB om, at alle straks skal forlade området for at komme i sikkerhed og derefter ringe efter hjælp.

Den smarte kuliltealarm sender også en notifikation til brugerens smartphone, så man kan reagere med det samme og sikre, at alle kommer i sikkerhed, også selvom man ikke selv er til stede i camperen. I boligen fungerer alarmen via en wi-fi-forbindelse, mens den i autocampere eller campingvogne skal bruge en 4G-forbindelse for at kunne advare brugerne.

Netatmos smarte kuliltealarm overholder de europæiske regulativer: Den er CE-certificeret (EN 50291), hvilket kun tildeles produkter, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Med EN 50291-2:2019-certificering kan den smarte kuliltealarm nu også bruges i fritidskøretøjer.

Hurtig og nem installation

Du kan nemt og hurtigt installere Netatmos smarte kuliltealarm, helt uden elinstallationer. Det eneste du skal gøre, er at skrue den fast på en væg, følge Netatmos monteringsvejledning, der er med i pakken, og downloade Netatmo Home + Security-appen.

Med sit slanke og elegante design tiltrækker kuliltealarmen ikke megen opmærksomhed, hvilket er ideelt i miljøer, hvor pladsen er lidt trang.

Batterilevetid på 10 år

Kuliltedetekteringssensorer svækkes over tid. Derfor anbefales det, at alle kuliltealarmer udskiftes efter 10 år. Men da mange tilsluttede kuliltealarmer ofte har batterier, der kun holder 1-5 år, skal brugeren også huske at udskifte dem med jævne mellemrum.

Takket være den lange batterilevetid holder Netatmos smarte kuliltealarm i 10 år, uden at du skal bekymre dig om at udskifte hverken den eller batteriet. Når produktlevetiden er ved at udløbe, vil alarmen sende en notifikation som en påmindelse om, at det er tid til at købe en ny kuliltealarm.

Pris og tilgængelighed
  • Netatmo Smart Kuliltealarm er tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 799,99 kr.

Netatmo Smart Kuliltealarm kan købes hos netatmo.com/da-dk samt udvalgte forhandlere.

Netatmo Home + Security-appen er gratis og understøttes af både iPhones og iPads fra version iOS 14, samt Android-enheder og tablets fra version 5.0. Alle funktionerne i Netatmos smarte kuliltealarm er frit tilgængelige. Der afkræves hverken abonnement eller ekstra gebyrer at benytte kuliltealarmen. En hub til intelligent udstyr er heller ikke nødvendig.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>