Samsung annoncerer nye soundbars i Q-serien, der er optimeret til QLED-TV
Hjem NYE PRODUKTER Samsung annoncerer nye soundbars i Q-serien, der er optimeret til QLED-TV

Samsung annoncerer nye soundbars i Q-serien, der er optimeret til QLED-TV

Af Redaktionen

Samsung Electronics Co., Ltd. annoncerer i dag de to nye Q-serie soundbars, begge har Samsung Acoustic Beam-teknologi, samt den nye Adaptive Sound-funktion.

Samsung annoncerer nye soundbars i Q-serien, der er optimeret til QLED-TV

De nye HW-Q76R og HW-Q66R soundbars kommer med certificering til Harman Kardon, ny teknologi til bedre lydkvalitet og bedre kompatibilitet

Som en del af samarbejdet mellem Samsung Audio Lab og Harman Kardon er HW-Q76R og HW-Q66R smartere end nogensinde, hvilket giver en indbydende surround-lydoplevelse til hjemmebiografer.

Ved hjælp af Adaptive Sound-teknologi kan HW-Q76R og HW-Q66R soundbars analysere indhold, der afspilles på tv’et, og justerer lyden til de ideelle indstillinger for en given scene. HW-Q76R og HW-Q66R vil også automatisk skifte til den adaptive lydindstilling, når et Samsung 2019 QLED TV er tilsluttet og dets AI-tilstand er tændt.

“Gennem Adaptive Sound, som forstår lyden og optimerer den efter scenen, kan lytterne nyde endnu mere realistisk lyd for hver genre af indhold,” siger Jongsuk Chu, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics. “De nye soundbars i Q-serien bærer lydkvalitet, der er blevet revitaliseret af eksperter og en tiltalende æstetisk formgivning, der skaber en bedre hjemmebiografoplevelse for vores kunder.”

HW-Q76R og HW-Q66R kommer også med Samsungs egen Acoustic Beam teknologi. Acoustic Beam teknologien bruger en række huller i højttaleren til at skabe et mere dynamisk panorama-lydbillede. Disse funktioner vil fylde hvert hjørne af rummet gennem et bredt lydbillede med fuld lyd.

For smartere og lettere integration hos forbrugeren har Q-seriens soundbars også Bluetooth-forbindelse, så man nemt kan lytte til musik af høj kvalitet fra ens smartphone.

Derudover er HW-Q76R-soundbar udstyret med Dolby Atmos og DTS: X immersive 360-graders surround lydteknologi, som tidligere kun var tilgængelig i avancerede Samsung soundbar-modeller som HW-N950 og HW-N850. Med HW-Q76R kan forbrugerne nu få en underholdende hjemmebiografoplevelse med lydeffekter, der fylder rummet fuldt ud.

Sammen med Dolby Atmos og DTS: X teknologier har HW-Q76R en slank formfaktor med en højde på kun 2,3 tommer (59 mm), hvilket giver et bedre match med QLED TV.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>