WithSecure lancerer en ny sikkerhedsløsning til hybride arbejdsmiljøer
Hjem SIKKERHED WithSecure lancerer en ny sikkerhedsløsning til hybride arbejdsmiljøer

WithSecure lancerer en ny sikkerhedsløsning til hybride arbejdsmiljøer

Af Redaktionen

Beskyttelse af online samarbejdsværktøjer er blevet en naturlig del af hverdagen i de fleste danske virksomheder.

Det er bl.a. et resultat af, at hybride arbejdsmiljøer fortsat vinder indpas, både internt og eksternt.

WithSecure har derfor tilføjet nye avancerede beskyttelsesfunktioner i sikkerhedsplatformen WithSecure Elements, der er designet til at hjælpe medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere med at mødes sikkert via Microsoft Teams uanset, hvilken enhed de benytter.

Microsoft Teams er den mest anvendte løsning til onlinemøder og cloudbaseret samarbejde, hvilket gør platformen til et attraktivt mål for hackere, da Teams ikke er beskyttet af traditionelle sikkerhedsforanstaltninger. En ny undersøgelse fra WithSecure, med svar fra over 3000 it-beslutningstagere fra 12 lande, herunder Danmark, fremhæver også, at beskyttelse af hybride arbejdsmiljøer er blevet virksomheders topprioritet, når de rangerer sikkerhedsløsninger. Tilføjelsen af Teams-beskyttelse til WithSecure Elements-platformen omfatter også sikker deling mellem interne og eksterne parter.

“Eksterne Teams-møder er blevet helt almindelige og foregår tit via forskellige enheder. Medarbejdere, der f.eks. deltager fra en mobil enhed kan, uden at være klar over det, videregive forretningskritisk information til hackere. Derfor har vi designet en gnidningsfri og integreret sikkerhedsløsning til Teams og andre Microsoft 365-tjenester, som virker effektivt uagtet af, hvilken enhed man arbejder fra,” siger Leszek Tasiemski, der er Head of Product Management hos WithSecure.

WithSecure lancerer en ny sikkerhedsløsning til hybride arbejdsmiljøerDen nye sikkerhedsløsning fuldender WithSecure Elements Collaboration Protection, der også dækker Microsoft Exchange Online, SharePoint Online og OneDrive for Business. De avancerede funktioner beskytter mod hidtil ukendte trusler ved hjælp af WithSecures prisbelønnede beskyttelses- og sandboxing-teknologi. Med den nye løsning bliver inficerede filer som f.eks. vira, trojanere og ransomware hurtigt identificeret, blokeret og fjernet. Virksomheder kan udrulle den komplette Microsoft 365-beskyttelse på få minutter og derefter drage fordel af hele WithSecure Elements-platformen.

Det er også muligt at tilføje specifikke moduler til endpoint protection, EDR (endpoint detection and response), vulnerability management og collaboration protection.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>