De første Polestar 2 leveres nu til forventningsfulde og entusiastiske danske Polestar kunder
Hjem BÆREDYGTIGHED De første Polestar 2 leveres nu til forventningsfulde og entusiastiske danske Polestar kunder

De første Polestar 2 leveres nu til forventningsfulde og entusiastiske danske Polestar kunder

Af Redaktionen

Det svenske bilmærke Polestar, der producerer high performance elektriske biler, er i kraftig vækst på alle markeder, og ikke mindst på det danske.

I Danmark har interessen omkring det nye start-up bilmærke været overvældende, og i slutningen af denne sommer er afleveringerne af Polestar 2 biler til danske firma- og privatkunder kommet flot i gang.

Forventningerne og entusiasmen blandt de mange kunder, der gælder sig til at få leveret deres nye Polestar 2, er inciterende, og Polestars målsætning om at skabe et nemt flow i processen fra digitalordre til slutlevering af biler, til gavn for alle kundetyper, er forløbet særdeles succesfuldt.

De første Polestar 2 leveres nu til forventningsfulde og entusiastiske danske Polestar kunder“ Der er ingen større glæde for os end at kunne levere de allerførste Polestar 2 -biler til vores danske kunder. Jeg har glædet mig meget til selve overdragelsen og ikke mindst til at se Polestar 2 ude på de danske veje med forventningsfulde og entusiastiske danskere bag rattet”, siger Direktør for Polestar Danmark, Henrik Bang.

Henrik Bang deltog selv ved afleveringen af en af de nye Polestar 2. De nye glade ejere var ægteparret Jens Birkeholm og Dorte Prip.

”Det er jo utroligt lykkeligt, at alle de faktuelle fordele ved Polestar 2 bakkes op af en stærk emotionel wauw-effekt, der gør købsbeslutningen så meget nemmere. Vi vidste jo godt fra vores egen lille research, at Polestar 2 var et kvalitetsprodukt, helstøbt og med udstyrspakken helt fantastisk konfigureret. På trods af, at vi havde prøvet mange forskellige elbiler, var Polestar 2 i stand til at tilføre elbils-oplevelsen en ekstra dimension. Og da vi havde afsluttet en god prøvekørsel, var der helt stille i bilen indtil min kone Dorte udbrød et højlydt ”wauw”. Med andre ord var vi nu emotionelt klar over, at det var Polestar 2, der skulle være vores nye elbil. Og efter et par dage klikkede jeg ind på polestar.com og købte en flot sort Polestar 2,” udtaler Birkeholm, der også er lidt imponeret over at være en af de første digitale bilkøbere i Danmark.

”Det var jo en helt ny verden at komme ind i, og en helt ny måde at købe bil på, så jeg er da lidt stolt over, at vi gjorde det, og glad for at Polestars digitale proces var så nem og så problemfri”.

Aflevering af nye Polestar 2 biler til nye kunder forsætter her i august og i efteråret fra de fem Polestar Destinations i Nærum, i Vallensbæk, i Vejle, i Aarhus og i Aalborg.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>