Trend Micro sikrer AI-baserede private datacentre verden over
Hjem SIKKERHED Trend Micro sikrer AI-baserede private datacentre verden over

Trend Micro sikrer AI-baserede private datacentre verden over

Af Redaktionen

Ny sikkerhedsløsning med NVIDIA NIM afsløret på COMPUTEX-messen i Taipei.

Cybersikkerhedsselskabet Trend Micro annoncerede i dag planer om at demonstrere en ny datacenterløsning, som anvender NVIDIA-teknologi, for sikkerhedsbevidste virksomheder og offentlige kunder, der gør brug af AI.

Dette er blot én af flere AI-sikkerhedsløsninger, der vises for første gang på COMPUTEX 2024.

Trend Vision One™ – Sovereign and Private Cloud (SPC) integreres med NVIDIA NIM, et sæt brugervenlige inferensmikrotjenester, som er en del af NVIDIA AI Enterprise-softwareplatformen, der er designet til at accelerere implementeringen af generativ AI på tværs af skyen, datacentret og arbejdsstationer. En inferensmikrotjeneste er en specifik maskinlæringsmodel, der er trænet, så den kan bruges til at komme med forudsigelser eller beslutninger baseret på nye data.

“Mens mange i branchen hævder, de har gjort fremskridt inden for AI-sikkerhed, demonstrerer vi forretningskritiske anvendelsesmuligheder. Integrationen af NVIDIA NIM med vores Vision One Sovereign and Private Cloud giver den nødvendige styrke til at gennemføre de omfattende infrastrukturelle forandringer, der skal til, når virksomheder verden over adopterer generativ AI,” fortæller Christian K Beck, administrerende direktør, Trend Micro i Danmark.

“Mange førende virksomheder har indset vigtigheden af at implementere generativ AI i forskellige miljøer, herunder suveræne private skyer, og udvikler strategier til at integrere sikkerhed i deres AI-applikationer. Trend Micros integration af NVIDIA NIM understreger, hvordan virksomheder kan bruge generativ AI til at forbedre sikkerheden i deres kunders miljøer på tværs af en bred vifte af virksomhedsinfrastruktur,”siger Pat Lee, VP for Strategic Enterprise Partnerships hos NVIDIA.

Trends løsning opfylder de voksende krav fra regeringer og private virksomheder, der ønsker at udnytte AI’s kraft i deres on-premises datacentre for at øge medarbejdernes produktivitet og skabe innovative AI-drevne brugeroplevelser. Men deres investeringer på dette område udgør også en risiko for at udvide angrebsoverfladen.

Trend Micro sikrer AI-baserede private datacentre verden over

Christian K. Beck

“Regeringer, MSP’er og store virksomheder ser i stigende grad mod private skyer for at afhjælpe regulative og nationale sikkerhedsproblemer. Deres evne til at gøre dette uden at gå på kompromis med ydeevnen kan være et vigtigt vendepunkt i den brede adoption af AI-tjenester verden over,” siger Frank Dickson, Group Vice President hos IDC.

Disse store organisationer søger også i stigende grad selvhostede generative AI-løsninger placeret i private skyer for at minimere privatlivs-, suverænitets- og regulative compliancebekymringer.

Det er her, Trend Micros sikkerhedsplatform kommer ind. Ved at udnytte NVIDIA NIM-optimerede AI-inferensmikrotjenester til at køre Trends Cyber Security LLM lokalt forstærker Trend Vision One – SPC styrken af sikkerhedsløsninger ved at forbedre databeskyttelse, realtidsanalyse og hurtig trusselshåndtering.

Denne integration tackler kompleksiteten i næste generations AI-drevne datacentre og leverer højeffektive trusselsdetekterings- og responsegenskaber.

Ved at undgå inline-inspektion af trafik forhindres den store CPU-belastning og øgede latenstid, der typisk er forbundet med behandling af store datamængder. Dette sikrer en problemfri drift og maksimerer effektiviteten af både sikkerheds- og AI-processer, hvilket gør Trend Vision One – SPC til en kraftfuld løsning for moderne datacentre.

Trend Vision One – SPC integrerer også med:

NVIDIA DOCA App Shield-API’et, som kan hente information om app-processer, sikre kontinuerlig validering af deres integritet og dermed forbedre SPC’s evne til at opdage og begrænse skadelig aktivitet.

NVIDIA Morpheus-frameworket, der er en del af NVIDIA AI Enterprise, som giver datakraft til at analysere store mængder data i realtid, opnå hurtigere trusselsdetektion og udvide menneskelige analytikeres muligheder for at udnytte generativ AI optimalt.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>