OnRobot lancerer en komplet, intelligent plug-and-play-skruetrækker til hurtig, nem og fleksibel indsættelse

Den nye OnRobot-skruetrækker kan indsættes og genindsættes til forskellige formål i løbet af få minutter, mens den samtidig har indbyggede intelligente funktioner – herunder præcis momentstyring og indlejret aksekontrol – der gør programmering enklere og styrker produktiviteten, kvaliteten og ROI’en.

OnRobot lancerer en komplet, intelligent plug-and-play-skruetrækker til hurtig, nem og fleksibel indsættelse 1OnRobot, der fremstiller værktøjer til kollaborative applikationer, annoncerer hermed lanceringen af deres intelligente og komplette skruetrækker, der kan indsættes direkte i produktionen og gør producenter i stand til at automatisere en lang række forskellige samleprocesser både hurtigt, nemt og fleksibelt.

Dette vil være en aflastning for producenter, der er ivrige efter at automatisere gentagne, uergonomiske og ofte inkonsistente, manuelle skrueprocesser, men som har svært ved at integrere og programmere typiske, stykvise skruesystemer.

Programmering af OnRobot-skruetrækkeren er nemt, da operatørerne blot skal indtaste den korrekte skruelængde og momentværdi i den brugergrænseflade, der er integreret i enhver førende robots programmeringsenhed. Med præcis momentstyring og indlejret akse beregner OnRobot-skruetrækkeren automatisk den hastighed og kraft, der kræves for ensartet og præcis skruning. Skruetrækkeren har evnen til at registrere forkerte skruelængder, hvilket kan være en hjælp til at forbedre den overordnede kvalitet og mindske mængden af spildmateriale.Via skruetrækkerens unikke “z-akse” trækkes skruer ind i værktøjet og skrues automatisk, når robotarmen er i den korrekte position, hvilket reducerer robotarmens bevægelser samt behovet for yderligere programmering. Skruer på op til 35 mm trækkes helt ind i skruetrækkeren under bevægelse, indtil skrueprocessen er sikkert påbegyndt, hvilket styrker dens kollaborative egenskaber.

Skruetrækkeren kan håndtere skruer i en lang række forskellige størrelse og længder – lige fra M1.6 til M6 og op til 50 mm lange. Med sin enkle programmering og systemet til nem udskiftning af bits kan skruetrækkeren hurtigt omstilles til forskellige skruestørrelser og -længder eller produktionslinjer på blot få minutter, hvilket minimerer nedetiden og øger produktiviteten.

“Dette er et af vores mest avancerede produkter til dato,” udtaler den administrerende direktør for OnRobot, Enrico Krog Iversen. “Vi har udviklet et automatiseret skrueværktøj, der gør en meget kompleks proces mere enkel for vores brugere, mens det samtidig er meget omkostningseffektivt for producenter, som vil opnå hurtige resultater i form at forøget oppetid, output, konsistens og kvalitet.”

Skruetrækkeren har følgende robuste og intuitive funktioner:

●Indlejret akse for præcision og nem programmering

●Præcis momentstyring fra 0,15 Nm til 5 Nm

●Skruestørrelser fra M1.6 til M6 og længder på op til 50 mm

●Tilgængelige skruetransportører

●ESD-sikker til samling af elektronik

●Montering via OnRobot Quick Changer

Skruetrækkeren er kompatibel med OnRobots prisbelønnede One System Solution, der er en platform, som tilbyder en samlet mekanisk og elektrisk grænseflade mellem førende robotarme og ethvert OnRobot-produkt. One System Solution er for nylig blevet udvidet til også at inkludere integration af robotter fra ABB Robotics og Hanwha Precision Machinery. Brugere af disse robotter kan nu også drage fordel af ethvert OnRobot-produkts forenede mekaniske og elektriske grænseflade for nemmere integrering og hurtigere ROI.