Infinidat løfter sløret for væsentlige forbedringer af InfiniGuard-platformen
Hjem SIKKERHED Infinidat en førende udbyder løfter sløret for væsentlige forbedringer af InfiniGuard-platformen

Infinidat en førende udbyder løfter sløret for væsentlige forbedringer af InfiniGuard-platformen

Af Redaktionen

InfiniGuard leverer betydelige opdateringer til moderne databeskyttelse, gendannelse efter katastrofer, forretningskontinuitet samtidig med at den styrker cyberresiliens med InfiniSafe

Infinidat, en førende udbyder af storageløsninger i enterpriseklassen, annoncerede i dag en ny version af InfiniGuard, der byder på væsentlige nye forbedringer for at udvide cyberresiliens med InfiniSafe-teknologi og dobbelt systemydeevne til moderne databeskyttelse, backup, katastrofegendannelse og forretningskontinuitet.

InfiniSafe-teknologiens omfattende cyberresiliens-egenskaber forbedrer virksomhedernes evne til at bekæmpe og beskytte mod en stadigt stigende mængde cyberangreb og databrud ved unikt at kombinere uforanderlige snapshots, logisk airgap, indhegnede/isolerede netværk og praktisk talt øjeblikkelig datagendannelse i en enkelt, højtydende platform.

Infinidat løfter sløret for væsentlige forbedringer af InfiniGuard-platformen“Den nye version af InfiniGuard sikrer, at virksomheder og tjenesteudbydere er beskyttet mod ransomware, malware, interne cybertrusler og andre potentielle cyberangreb med en avanceret cyberresilient enterprise storage-løsning,” udtaler Phil Bullinger, administrerende direktør for Infinidat. “Den nye InfiniGuard booster cyberresiliens baseret på vores banebrydende InfiniSafe-teknologi, accelererer replikering til alternative websteder og transformerer, hvad der er muligt for moderne databeskyttelse og backup. InfiniGuard sætter en ny standard for beredskab over for stadigt farligere cyberangreb.”

Truslen om cyberangreb fortsætter med at stige. I en Fortune 500-undersøgelse blandt administrerende direktører i midten af ​​2021 sagde 66 % af Fortune 500-direktører, at den #1 trussel mod deres virksomheder i de næste tre år er cybersikkerhed. Tilsvarende sagde administrerende direktører i en KPMG CEO-undersøgelse i marts 2021, at cybersikkerhed var deres nummer 1 bekymring. Alarmerende nok er det gennemsnitlige antal dage til at identificere og begrænse et databrud op til 287 dage. Hvis en virksomhed eller tjenesteudbyder ikke har cyberresiliant storage, er den skade, cyberkriminelle kan gøre, betydelig, og det svarer til at lade en bankboksdør stå åben og ubevogtet. Lagring af en virksomheds data, som er blandt dens mest værdifulde aktiver, kan ikke længere betragtes som adskilt fra en omfattende cybersikkerhedsstrategi.

“Cyberangreb er fortsat ekstremt besværlige for virksomheder rundt om i verden. I nyere undersøgelser fandt IDC ud af, at 87 % af de organisationer, der blev ramt af ransomware i det seneste år, måtte betale en løsesum for at gendanne deres data. For at sikre sig mod disse angreb skal virksomhederne implementere omfattende cyberresiliens-løsninger med innovative muligheder. Infinidats InfiniSafe indeholder vigtige grundlæggende cyberresiliens-elementer, herunder uforanderlige snapshots, air gap, et indhegnet/isoleret netværk til retsmedicinsk analyse og muligheder for næsten øjeblikkelig genopretning,” sagde Phil Goodwin, Research Vice President. hos IDC.

Infinidat har udvidet InfiniGuard-platformen til at inkludere logical local og remote air gapping og fenced/isolerede netværk unikt i den samme platform. Logical air gapping skaber et hul mellem kildelageret og de uforanderlige snapshots, mens fjerntliggende air gap sender data til et eksternt InfiniGuard-system. Det såkaldte fenced/isolerede netværk giver en sikker placering til at levere retsmedicinske analyser af backup-datasæt for at identificere en kopi af dataene, der er fri for malware eller ransomware og kan gendannes sikkert. Når et backup-datasæt uden malware eller ransomware er blevet identificeret, kan dataene gendannes, uanset størrelsen af ​​datasættet, på få minutter og gøres fuldt tilgængelige for backup-softwaren til gendannelse.

Ved at bruge uforanderlige snapshots sikrer InfiniGuard, at kopierne af dataene ikke kan ændres, slettes eller redigeres på nogen måde, hvilket giver sikkerhed for dataens integritet. Samtidig er restitutionstiden i løbet af få minutter, ikke timer eller dage. Tilsammen er de uforanderlige snapshots, air gap, fenced/isoleret netværk og hurtig genopretningstid muliggjort af InfiniSafe-teknologi, der er udviklet til at bringe et nyt niveau af cyberresiliens til sine kunder og partnere.

Som en del af de nye forbedringer på InfiniGuard-platformen har Infinidat også øget systemets ydeevne fra tidligere annonceret 74 terabyte i timen til op til 180 terabyte i timen. Ikke alene kan sikkerhedskopieringsvinduer reduceres med så meget som 50 %, hvilket reducerer indvirkningen af ​​sikkerhedskopieringsprocessen på applikationer, primær lagring og primære servere, men denne ydelsesforøgelse kan også reducere den tid, det tager for fjernreplikering. Ved at udnytte den fælles arkitektur i InfiniBox til at optimere ydeevne og storagebehandling på målsiden, tilbyder InfiniGuard uovertruffen hastighed og pålidelighed i datasikkerhedskopiering og maksimerer den effektive kapacitet til petabyte-skala miljøer.

Kundecitater:

“Vi har udvidet fra Infinidats flagskib InfiniBox til Infinidats lynhurtige backup- og gendannelsesapparat, InfiniGuard,” sagde Gopala Bunga, Sr. Manager – IT Technical Services and Infrastructure Operations, Hawaii Medical Service Association (HMSA), en uafhængig licenshaver af Blå Kors Blue Shield Association, og det største forsikringsselskab i staten Hawaii. “Da vi er adskilt fra fastlandet, er tilgængelighed helt afgørende for vores operationelle succes. Vi har stolet på Infinidats garantier i årevis og planlægger at gøre det i mange år fremover. Vi er meget glade for vores beslutning om at standardisere på Infinidats familie af enterprise storage-systemer.”

”Vi er begejstrede for den nye InfiniGuard-meddelelse. Jeg forventede store præstationsforbedringer fra en teknologi-centreret virksomhed som Infinidat, og de leverede langt over forventning,” sagde Stan Wysocki, President hos Mark III Systems. “Det, jeg er mest begejstret for, er at give vores kunder en omfattende storage-baseret ransomware-løsning, der kombinerer air gapped uforanderlige snapshots med et automatiseret fenced netværk for at bestemme sikre gendannelsespunkter og derefter levere næsten øjeblikkelig genopretning.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>