Oracle Cloud Infrastructure bruges af Microsoft til Bing Conversational Search
Hjem NYHEDER Oracle Cloud Infrastructure bruges af Microsoft til Bing Conversational Search

Oracle Cloud Infrastructure bruges af Microsoft til Bing Conversational Search

Af Redaktionen

Oracle annoncerede i dag en flerårig aftale med Microsoft om at understøtte den eksplosive vækst i AI-tjenester.

Microsoft bruger Oracle Cloud Infrastructure (OCI) AI-infrastruktur, sammen med Microsoft Azure AI-infrastruktur, til inferens af AI-modeller, der optimeres til at drive Microsoft Bing konversationssøgninger dagligt.

Ved at udnytte Oracle Interconnect for Microsoft Azure kan Microsoft bruge managed services som Azure Kubernetes Service (AKS) til at orkestrere OCI Compute i massiv skala for at understøtte den stigende efterspørgsel efter Bing conversational search.

Bing Conversational Search kræver kraftfulde klynger af computing infrastruktur, der understøtter evalueringen og analysen af søgeresultater, som udføres af Bings inferensmodel.

“Generativ AI er et monumentalt teknologisk spring, og Oracle gør det muligt for Microsoft og tusindvis af andre virksomheder at bygge og køre nye produkter med vores OCI AI-funktioner,” siger Karan Batta, senior vice president, Oracle Cloud Infrastructure. “Ved at udvide vores samarbejde med Microsoft kan vi hjælpe med at bringe nye oplevelser til flere mennesker over hele verden.”

Oracle Cloud Infrastructure bruges af Microsoft til Bing Conversational Search“Microsoft Bing udnytter de seneste fremskridt inden for AI til at give en dramatisk bedre søgeoplevelse for mennesker over hele verden,” siger Divya Kumar, global marketingchef for Search & AI hos Microsoft. “Vores samarbejde med Oracle og brugen af Oracle Cloud Infrastructure sammen med vores Microsoft Azure AI-infrastruktur vil udvide adgangen til kunderne og forbedre hastigheden af mange af vores søgeresultater.”

Inferensmodeller kræver tusindvis af beregnings- og lagringsinstanser og titusindvis af GPU’er, der kan fungere parallelt som en enkelt supercomputer over et multi-terabit-netværk.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>