Pålidelig, fleksibel, kraftfuld og problemfri Wi-Fi
Hjem Nyheder Pålidelig, fleksibel, kraftfuld og problemfri Wi-Fi

Pålidelig, fleksibel, kraftfuld og problemfri Wi-Fi

Af Redaktionen

De dage, hvor du kun kunne bruge Wi-Fi i nogle dele af dit hjem, er nu forbi.

Pålidelig, fleksibel, kraftfuld og problemfri Wi-Fi 2COVR-C1203 fra D-Link (tre Wi-Fi enheder i en pakke) tilbyder smart roaming, så du kan gå rundt i hele hjemmet, mens du altid har forbindelse til enheden med det stærkeste signal.

Glem traditionelle Wi-Fi-forlængere som kræver at du opretter forbindelse til forskellige netværk når du går rundt i hjemmet. COVR-C1203 sikrer, at hele dit hjem er dækket af et enkelt, problemfrit netværk.

At have samme Wi-Fi (SSID) i hele tid hjem betyder, at du altid er forbundet til den rigtige enhed uden at skulle tilslutte igen, uanset hvor i hjemmet du befinder dig. Når du går fra rum til rum eller fra etage til etage, vil du opleve uafbrudt Wi-Fi. Du kan nu glemme hvad buffering, drop-outs og deadspots betyder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>