Print dine papir-kreationer direkte fra smartphonen

Sæt dit personlige præg på hundredvis af forskellige design, og print dem med Canons Creative Park-app. App’en er gratis og kompatibel med Canon PIXMA-printere.

Print dine papir-kreationer direkte fra smartphonen 1Den nye Creative Park-app har et uendeligt antal designmuligheder, der kan downloades og printes ved et enkelt tryk. Med hundredvis af sjove og farverige designskabeloner giver den gratis app (til iOS og Android) mulighed for enkelt at tilføje et personligt touch til design direkte fra en smartphone. Creative Park-app’en er en udvikling af online-platformen Creative Park, der årligt tiltrækker flere end 10 millioner besøgende fra hele verden¹.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og her er Creative Park-app’en ideel til familier, der vil afprøve deres kreative evner ved at downloade en af de mange skabeloner. Når man bruger en kompatibel Canon PIXMA-printer, findes der en skabelon, der passer til alle aldersgrupper, hvad enten det er julepynt, personlige lykønskningskort, kalendere, billedrammer, dyr eller 3D-kunst – for blot at nævne et par eksempler. App’en omfatter også pædagogisk indhold til at hjælpe og stimulere børn, der går i børnehave eller skole.

Takket være Creative Park-app’ens enkle instruktioner er det nemt og sjovt for hele familien at lave kreationer. Med app’en er det også muligt at lave tekst og billeder, som du kan sætte dit eget personlige præg på. Det har aldrig været nemmere at bringe ens papirkreationer til live, uanset om man ønsker at lave sine helt egne fødselsdagsinvitationer eller fødselsdagsbannere.

Creative Park-app’en er tilgængelig på 15 sprog². For at komme i gang skal du blot downloade den gratis app, indtaste eller oprette et Canon ID og printe dine yndlingsdesigns ved hjælp af en kompatibel Canon PIXMA-printer.

Creative Park-app’en kan downloades fra App Store eller Google Play og understøtter henholdsvis iOS 11 eller nyere samt Android OS 5.0 eller nyere.