Inkjet, laser eller direkte termisk print: hvad er bedst til din virksomhed?
Hjem NYHEDER Inkjet, laser eller direkte termisk print: hvad er bedst til din virksomhed?

Inkjet, laser eller direkte termisk print: hvad er bedst til din virksomhed?

Af Redaktionen

Udvalget af varer bliver større og større i det moderne samfund. Det er naturligvis en god ting, men det kan også skabe forvirring.

Inkjet, laser eller direkte termisk print: hvad er bedst til din virksomhed? 2Hvem har ikke stået og kigget ned langs hylderne i supermarkedet og haft svært ved at vælge noget så basalt som en pakke chokoladekiks?

Du oplever måske den samme overvældende følelse, når tiden kommer til at vælge en printer.

Der er tre forskellige teknologier i Brothers printersortiment – inkjet, laser og direkte termisk – plus en bred vifte af andre funktioner som cloudforbindelse og -løsninger at tage stilling til. Det er en tæt pakket supermarkedshylde.

I stedet for at blive forvirret over teknologien eller overvældet af specifikationerne, når du skal købe en ny printer, så gør det enkelt. Tænk først og fremmest på, hvad du forventer af din printer.

Er du økonomiafdelingen, der har brug for at printe fakturaer?

Er du en designvirksomhed, der har brug for at imponere kunderne med en flot prøvemappe?

Er du en virksomhed med en flåde af eksterne sælgere, der har behov for at printe mange dokumenter på farten?

Hos Brother tror vi på, at du skal tage udgangspunkt i funktionerne, når du skal vælge en printer. Dernæst skal du vurdere behovet for printhastighed og papirkapacitet samt de tekniske specifikationer.

Som det første skridt i processen råder vi dig til at lave en liste over de ting, som du ønsker at din printer skal kunne.

Spørgsmål, der kan hjælpe dig med at bevare overblikket

Du kan med fordel stille dig selv nogle af disse spørgsmål, når du udfærdiger din liste.

  • Er printeren til en eller to brugere på et lille kontor, eller i hjemmet. Skal den håndtere en større arbejdsgruppe via netværk eller kommer den til at tilbringe det meste af tiden på farten?
  • Skal du printe en håndfuld sider om måneden, eller tusindvis?
  • Er farve vigtig eller er sort/hvidt print tilstrækkeligt til dit printbehov?

Start så med at tænke smart…

  • Vil du også gerne kunne printe fra en mobil enhed såsom en smartphone eller en tablet?
  • Vil du gerne kunne printe fra eller scanne til cloud?
  • Har du brug for avancerede funktioner som Near-Field Communication (NFC)?
  • Ønsker du muligheden for store tonere for at få en bedre printøkonomi?

Har du behov for at printe på farten?

Når mobilitet er en afgørende faktor, så bør direkte termiske printere være de første, du overvejer. De kræver hverken blæk, toner eller bånd. De er lette, kompakte og robuste og bruger individuelle ark eller papirruller, der er lette at skifte på farten.

Vores prisvindende PocketJet-serie (A4 print) passer perfekt i en dokumentmappe, og de kan transporteres rundt i en værktøjskasse eller monteres i et køretøj.

Har du brug for specialfunktioner?

Direkte termisk print er også ideelt til specialfunktioner som fragtlabels, armbånd, kvitteringer og billetprint. Denne teknologi kan desuden håndtere tolags karbon-kopier. TD-2120N labelprinteren er trådløs og mobil, men har skrivebords-labelprinterens performance, funktioner og mediekapacitet med valgfrit tilbehør inkl. en batteripakke.

Lasere og inkjets følges ad i virksomhederne

Laserprinteren har traditionelt været brugt i virksomheder med store printbehov, mens inkjets blev brugt i de små kontorer og i hjemmet. Men fremskridt inden for inkjet-teknologien har udfordret den opfattelse. De gamle regler gælder ikke længere, da de nye inkjetserier er designet til at dække alle små og mellemstore virksomheders printbehov, eksempelvis vores Business Smart Serie.

Farvelaserprinterne er lige så stærkt et match til din flåde af farveprintere og de modtog flotte priser fra det anerkendte test-laboratorium Buyers Lab sidste år.

Printere, der vokser i takt med din virksomhed

Hvor direkte termisk print fortsat har sine klare fordele med mobilt print og specialprint, så er forskellen mellem laser og inkjet formindsket, da begge teknologier fra Brother er fuldt ud i stand til at imødekomme virksomhedernes krav.

Og selvom de to teknologier tidligere har været i konkurrence med hinanden, så kan de fint arbejde side om side i virksomhederne, enten som en del af en MPS-kontrakt (Managed Print Services – betal kun for det, du printer) eller som en del af en større printerflåde, der skal dække forskellige printbehov i en virksomhed.

Til syvende og sidst, så gælder det bare om at finde ud af, hvad du forventer dig af din printer, og så er vi sikre på, at vi kan hjælpe med at finde den model, der passer bedst til dig og dine printbehov.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>