Palo Alto Networks lancerer nye funktioner til beskyttelse af SaaS-applikationer: 48 procent bedre end andre IPS-løsninger
Hjem NYE PRODUKTER Palo Alto Networks lancerer nu nye funktioner til beskyttelse af SaaS-applikationer: 48 procent bedre end andre IPS-løsninger

Palo Alto Networks lancerer nu nye funktioner til beskyttelse af SaaS-applikationer: 48 procent bedre end andre IPS-løsninger

Af Redaktionen

Med introduktionen af SaaS Secure Posture Management (SSPM) mindskes risikoen for datalæk i forbindelse med menneskelige fejl, og samtidig styrkes Zero Trust 2.0.

Palo Alto Networks, en af verdens største og mest avancerede udbydere af it-sikkerhedsløsninger, software og hardware, lancerer nu SaaS Security Posture Management (SSPM), som afvikles på virksomhedens næstegeneration CASB-teknologi, som reducerer risiciene for databrud på grund af forkert indstillede SaaS-applikationer.

SSPM er en del af virksomhedens markedsledende Prisma SASE-løsning, og netop forkert indstillede løsninger og menneskelige fejl er et alment problem.

”SaaS-applikationer har givet organisationer den nødvendige frihed til at ansatte kan arbejde hvor som helst og når som helst. Men mængden af sensitivt data som SaaS-applikationer skaber, er dog en kæmpe trussel i forhold til databrud, og en af de mest sete grunde til databrud er forkert indstillede SaaS-produkter.

Palo Alto Networks lancerer nye funktioner til beskyttelse af SaaS-applikationer: 48 procent bedre end andre IPS-løsninger

Med Prisma SASE er det muligt at få det nødvendige overblik og ændre kritiske indstillinger på flere SaaS-applikationer fra en enkelt forside,” siger Anand Oswal, vicepræsident for Palo Alto Networks’ Network Security-afdeling.

Herunder finder du den fulde liste over alle nye funktioner og services fra Palo Alto Networks:

  • SaaS Security Posture Management (SSPM): Drevet af Palo Alto Networks Next-Gen CASB, SaaS Security Posture Management-funktionerne gør mere end blot CIS- og NIST-compliance checks. Kunderne kan konfigurere sikkerhedsindstillinger for flere SaaS-apps via en platform. I et forsøg på at reducere udbedringstiden kan SSPM hjælpe med at rette fejlkonfigurationer med et enkelt klik og hjælper med at forhindre konfigurationsdrift ved at tillade brugere at låse kritiske sikkerhedsindstillinger på plads.
  • Avanceret URL-filtrering: Forhindrer nye, meget avancerede phishing-angreb, ransomware og andre webbaserede angreb gennem brug af inline deep learning snarere end en URL-database – forhindrer 40 % flere trusler og opdager 76 % af ondsindede URL’er op til en hel dag før traditionelle webfiltreringsløsninger.
  • Advanced Threat Prevention: Giver den eneste IPS-løsning (Intrusion Prevention System), der kan stoppe ukendte Command-and-Control-angreb (C2) i realtid – 48 % mere end andre IPS-løsninger. Nye muligheder bringer sikkerhedsanalyse fra “offline” til “inline” ved hjælp af maskinlæringsteknikker – hvilket forbedrer registreringshastigheden for nul-dagstrusler uden at ofre ydeevnen.
  • AIOps til SASE: Palo Alto Networks integrerede AIOps i sin sikre adgangsservicekant for at reducere manuelle handlinger betydeligt og muliggøre hurtigere fejlfinding. AIOps for SASE giver automatiseret rodårsagsanalyse, hurtig problemløsning og guidet overtagelse af bedste praksis. Forudsigende analyser muliggør mere effektiv kapacitetsplanlægning og registrering af anomalier, hvilket forhindrer forretningsforstyrrelser. En simpel forespørgselsbaseret grænseflade giver IT-servicedesken mulighed for automatisk fejlfinding og ændringsanalyse.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>