Acronis er blevet udnævnt til visionær i Magic Quadrant fra Gartner
Hjem SIKKERHED Acronis er blevet udnævnt til visionær i Magic Quadrant fra Gartner

Acronis er blevet udnævnt til visionær i Magic Quadrant fra Gartner

Af Redaktionen

Acronis – den globale leder inden for cyberbeskyttelse – har i dag annonceret, at de for andet år i træk er blevet udnævnt til visionær i Gartners “Magic Quadrant” inden for softwareløsninger til sikkerhedskopiering og gendannelse til erhvervsvirksomheder.

Magic Quadrant-rapporter er kulminationen af streng, faktabaseret forskning på specifikke markeder, der giver et holistisk billede af udbydernes relative positioner på markeder, hvor væksten er høj, og udbyderdifferentiering er særskilt.

Ifølge Gartner er “markedet for softwareløsninger til sikkerhedskopiering og gendannelse til erhvervsvirksomheder fokuseret på transformeringsteknologier eller -tilgange, der lever op til slutbrugerens nye behov”.

I denne rapport anerkendes Acronis for sin Acronis Cyber Protect Cloud grundet evnen til at eksekvere og give et fuldstændigt overblik.

“Vi mener, at Acronis’ anerkendelse i Gartners Magic Quadrant for andet år i træk udgør en betydelig præstation, der igen anerkender Acronis’ overlegne standard for holistiske databeskyttelses- og cybersikkerhedsløsninger,” udtaler Patrick Pulvermueller, der er administrerende direktør hos Acronis. “Kompleksiteten inden for it-branchen har skabt uovertrufne risici, der forværres af uensartede systemer, som ikke er designet til at samarbejde. Vores holdning er at give kunderne kontrol over deres miljøer ved at tilbyde en integreret platform, der sikrer optimal beskyttelse af alle data, programmer og systemer i lyset af moderne cybersikkerhedstrusler.”

Acronis er blevet udnævnt til visionær i Magic Quadrant fra GartnerOver 20.000 tjenesteudbydere og 750.000 virksomheder samt serviceorganisationer i mere end 150 lande har tillid til Acronis’ cyberbeskyttelsesløsninger. I løbet af det seneste år har Acronis Cyber Protect forebygget over 1 million angreb og beskyttet over 2,66 millioner arbejdsgange, hvilket gør det muligt for tjenesteudbydere og it-teams at undgå dyr nedetid og levere forretningskontinuitet for deres interessenter.

Hvis du vil vide mere om Acronis’ integrerede slutpunktsbeskyttelsesløsning, kan du gå til acronis.com og tilmelde dig Acronis #CyberFit-konferencen for 2022 i Miami, Florida fra 7.-9. november 2022.

Gartners ansvarsfraskrivelse:

Gartner anbefaler ikke leverandører, produkter eller tjenester, der er afbildet i vores forskningspublikationer, og rådgiver ikke teknologibrugere om kun at vælge de leverandører, der har de højeste bedømmelser eller en anden anerkendelse. Gartners forskningspublikationer udgør Gartners forskningsorganisations meninger og bør ikke fortolkes som fakta. Gartner fraskriver sig alle garantier, det være sig udtrykkeligt eller underforstået, med hensyn til denne forskning, herunder garantier for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål. GARTNER og Magic Quadrant er registrerede varemærker og servicemærke tilhørende Gartner, Inc. og/eller dennes associerede selskaber i USA og internationalt og anvendes heri med tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>