Vertiv anerkendt for deres Micro Data Center Solutions in 2022 Gartner® Hype Cycle™ Reports
Hjem VERTIV Vertiv anerkendt nu for deres Micro Data Center Solutions in 2022 Gartner Hype Cycle Reports

Vertiv anerkendt nu for deres Micro Data Center Solutions in 2022 Gartner Hype Cycle Reports

Af Redaktionen

Vertiv nævnt i “Hype Cycle for Edge Computing, 2022” og “Hype Cycle for Midsize Enterprises, 2022” rapporterne

Vertiv (NYSE: VRT), en global leverandør af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, har opnået anerkendelse for deres micro data center solutions i Gartner Hype Cycle reporterne om Edge Computing og Midsize Enterprises.

Vertiv anerkendt for deres Micro Data Center Solutions in 2022 Gartner® Hype Cycle™ ReportsHvert år etablerer Gartner mere end 90 Hype Cycles inden for forskellige områder som en måde for kunderne at følge teknologiens modenhed og fremtidige potentiale. Med hensyn til mikrodatacentre fastslår Gartner-rapporterne, at oprettelse af mikrodatacentre er noget, virksomheder har gjort i årevis, men ofte på en ad hoc-måde. Ved at samarbejde med leverandører og skabe en konsistent og standardiseret arkitektur kan virksomheder genvinde kontrollen over disse kritiske aktiver og øge evnen til hurtigt at introducere stedspecifikke tjenester, samtidig med at risici og driftsomkostninger reduceres og serviceniveauerne forbedres.

“Efterhånden som vores liv bliver mere digitalt, bliver behovet for at reducere latency og understøtte instantaneous computing mere dybtgående, og edge computing er kritisk,” udtaler Martin Olsen, vice president, integrated rack solutions strategy and transformation hos Vertiv. “Med vores mikrodatacenterløsninger tilbyder Vertiv effektive, pålidelige, hurtigt udrullelige it-infrastrukturløsninger, der hjælper organisationer på tværs af alle brancher med at bringe computeren tættere på de mennesker og enheder, der bruger den.”

Vertiv har forudsagt de øgede behov for mikro-datacentre og andre integrerede løsninger i deres list of trends to watch in 2022, på grund af behovet for lavere latency og hurtige, sømløse opbygninger for at holde trit med den globale efterspørgsel. Derudover fandt Vertiv i sin What’s Your Edge -undersøgelse betydelige beviser, der peger i retning af en større anvendelse af mikrodatacentre og andre integrerede løsninger. Ifølge undersøgelsen sagde 40 % af deltagerne, at de brugte eller planlagde at bruge integrerede rackløsninger eller mikrodatacentre.

“Mere end nogensinde før bliver edge-applikationer implementeret på utraditionelle steder, såsom produktionsområder og detaillagre, hvor organisationer er afhængige af mikrodatacentre for at levere den nødvendige fleksibilitet, sikkerhed og pålidelighed med et mindre fodaftryk,” udtaler Martin Olsen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>