Palo Alto Networks løfter sløret for de seneste sikkerhedsinnovationer på Ignite ´21
Hjem sikkerhed Palo Alto Networks løfter sløret for de seneste sikkerhedsinnovationer på Ignite ´21

Palo Alto Networks løfter sløret for de seneste sikkerhedsinnovationer på Ignite ´21

Af Redaktionen

I forbindelse med Ignite ´21-sikkerhedskonferencen annoncerer Palo Alto Networks banebrydende innovationer og partnerskaber på tværs af netværk, cloud og operationel sikkerhed.

Palo Alto Networks annoncerede i dag en række nye sikkerhedsinnovationer, der vil hjælpe virksomheder med at modstå et stadig mere komplekst og omfattende trusselsbillede.

Blandt andet Prisma Cloud 3.0, den første integrerede platform, der sikrer en applikation gennem hele livscyklussen.

 Andre store annonceringer er next-generation CASB (Cloud Access Security Broker), som hæver standarden for SaaS-sikkerhed, samt Cortex eXtended Managed Detection and Response (XMDR) Partner Specialization, der kombinerer den banebrydende Cortex XDR 3.0-løsning med administrerede tjenester fra mere end 15 partnere.

 ”Overgangen til hybridarbejdsmodellen i kombination med hyppig brug af skyen har ændret måden, vi arbejder på. En konsekvens af ændringerne er flere angrebsmuligheder for cyberkriminelle – noget de ved, hvordan de skal udnytte. Det positive er, at det er nemt at løse. Vores mål har altid været at ændre den måde, vi beskytter og sikrer vores kunder på. Ved blandt andet at lancere næste generation CASB, der sikrer alle SaaS-applikationer og en udvidelse af Prisma Cloud i form af tilføjelse af en kode til oppetidssikkerhed, fortsætter vi med at hjælpe vores brugere og kunder med innovative løsninger, der både er omfattende og bedst i deres klasse,” siger Lee Klarich, chief product officer hos Palo Alto Networks.

 Palo Alto annoncerede også nye sikkerhedsprogrammer og -løsninger, der udvider og forbedrer rækken af ​​tilbud på tværs af platforme, samt nye tjenester fra Unit42 Threat Intelligence and Security Consulting, som omfatter:

 Prisma Cloud 3.0: Integreret platform, der sikrer hele applikationens livscyklus

Prisma Cloud 3.0 forbedrer hele organisationens cloud-sikkerhed ved at reducere sikkerhedsrisikoen under kørslen. Markedets mest komplette Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) tilbyder nu blandt andet cloud-kodesikkerhed for at integrere kritisk beskyttelse i udviklingsprocessen.

 Den næste generation af CASB hjælper virksomheder, når SaaS-behovet eksploderer

Palo Alto Networks løfter sløret for de seneste sikkerhedsinnovationer på Ignite ´21Palo Alto Networks annoncerede også i dag den næste generation af CASB, som hæver standarden for SaaS-sikkerhed til at beskytte den hybride arbejdsplads. Løsningen, der er designet til at sikre cloud-applikationer, især moderne samarbejdsværktøjer, som ældre SaaS-sikkerhedsløsninger ikke kan beskytte, hjælper den næste generation af CASB-virksomheder og muliggør sikker SaaS-adoption ved automatisk at sikre nye applikationer og følsomme realtidsdata. Dette udover at stoppe kendte og ukendte trusler med klassens bedste trusselsdetektion og forebyggelse.

 WildFire Advanced Malware Analysis: Tilgængelig som en selvstændig API til den nye digitale hverdag

Med fokus på virksomheders behov for øget sikkerhed i interaktion med kunder, annoncerede Palo Alto Networks udgivelsen af ​​WildFire, som er en stand-alone løsning til cloud-baseret trusselsanalyse. WildFire er en af ​​de største og mest avancerede malware-analyseløsninger på markedet.

 eXtended Managed Detection and Response (XMDR) – gør Cortex XDR tilgængelig for flere kunder

Den nye Cortex XMDR-specialisering er baseret på efterspørgslen efter Palo Alto Networks’ banebrydende Cortex XDR 3.0-forbedrede detektions- og responsløsning. Cortex XMDR gør det muligt for MSSP-partnere at kombinere Cortex XDR med deres administrerede servicetilbud samt hjælpe kunder med at strømline sikkerhedsoperationer (SOC’er) for hurtigt at reducere cybertrusler. 

 Udvider teknologiintegrationsprogrammet

Palo Alto Networks udvider sit teknologipartnerprogram. Programmet er et af de største sikkerhedsøkosystemer i branchen med 900 aktuelle integrationer på tværs af cloud- og netværks- og driftssikkerhed. Udvidelsen omfatter forbedret automatisering og programmatisk engagement. 

 Unit 42 styrker responsen på hændelser i skyen

Som en konsekvens af en stigning på 188 procent i sikkerhedshændelser i skyen i løbet af de seneste tre år, styrker Unit 42 sin Cloud Incident Response-praksis i form af at tilbyde en optimeret tilgang på hvert trin af begivenheden. Hvilket blandt andet betyder hurtigere restitution.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>