HT A7000 7
Hjem NYE PRODUKTER Sony lancerer deres nye 7.1.2-kanals soundbar – HT-A7000

Sony lancerer deres nye 7.1.2-kanals soundbar – HT-A7000

Af Redaktionen

Sony har i dag lanceret deres nye flagskibs soundbar, HT-A7000. Soundbaren tilbyder dig et helt nyt niveau af fordybelse, der omgiver dig med en fantastisk realistisk lyd.

Storslået surroundlyd

HT-A7000 er en 7.1.2-kanals soundbar med to opadvendte højttalere, to diskanthøjttalere, fem fronthøjttalere samt en integreret subwoofer. Takket være Sonys Vertical Surround Engine kan soundbaren placere lyden vertikalt, hvilket resulterer i, at du kan opleve lyd fra højden uden at bruge loftshøjttalere. Sammen med S-Force Pro Front Surround skaber soundbaren en surroundlyd, der fylder rummet og strømmer rundt om dig, så du kan nyde fordelene ved Dolby Atmos® og DTS:X®.

Sofistikeret højttalerteknologi
Med HT-A7000s to opadvendte højttalere bliver lyden reflekteret af loftet, så den falder ned omkring dig. Diskanthøjttalerne lader lyden blive kastet tilbage af væggene, hvilket får lyden til at udvide sig og resulterer i en oplevelse, der bliver langt større end lyden fra dit tv. Kombineret med S-Force PRO Front Surround skabes en bredere surroundlyd, der giver en fordybende lydoplevelse.

Både de opadvendte højttalere, den indbyggede subwoofer og fronthøjttalerne kommer med en X-Balanced højttalerenhed i en unik, rektangulær form, som maksimerer højttalerens membranområde, hvilket øger lydtrykket og giver en endnu kraftigere bas og en helt klar vokal.

Oplev musik, film og gaming i høj kvalitet
Med HT-A7000 kan du opleve dine yndlingsnumre komme til live som aldrig før. Med 360 Reality Audio kan du opleve en virkelighedstro lydoplevelse, som var du til en livekoncert. Du kan nyde 360 Reality Audio gennem Amazon Music HD, Deezer, nugs.net og TIDAL.

HT-A7000 kommer desuden med DSEE Extreme™, der ved at benytte Edge-AI præcist genskaber de detaljer i lyden, som ellers går tabt ved digital komprimering, hvilket giver en rig og mere hel lytteoplevelse.

Når det kommer til film og gaming, skaber HT-A7000 livlige scener med virkelighedstro dybde. Den originale billedkvalitet bevares, når der afspilles gennem HT-A7000. Både film og spil bliver meget mere realistiske, eftersom HT-A7000 understøtter de seneste formater, såsom 8K HDR, 4K 120 samt Dolby Vision.

Få endnu dybere bas med en supplerende subwoofer
Du kan opnå en endnu dybere bas ved at tilføje en ekstra subwoofer. Ved at bruge to slags subwoofere bliver det muligt for HT-A7000s integrerede subwoofer at håndtere bas og vokal, mens den valgfri trådløse subwoofer kan fokusere på de laveste frekvenser. Ønsker du en mere rig bas, kan du blot tilføje SA-SW5-subwooferen, der giver 300W dyb, rig bas fra en 180 mm højttalerenhed og en passiv radiator. Hvis du hellere vil have en mere kompakt basrefleks subwoofer, kan du vælge SA-SW3, som giver 200W lyd fra en 160 mm højttalerenhed. For at opnå endnu større biograflyd, der omringer dig, kan du tilføje de trådløse SA-RS3S baghøjttalere, der kommer med i alt 100W bredere surroundlyd og mulighed for vægmontering.

Surroundlyd der passer perfekt til alle rum
HT-A7000 kommer med integrerede mikrofoner, der sikrer, at du får den perfekte surroundlyd. Det betyder, at der ikke er behov for at placere højttalerne et specifikt sted for at få den optimale lyd. For med Sound Field Optimization-funktionen bliver højden og bredden af rummet, men også placeringen af den supplerende subwoofer og baghøjttaleren, målt intelligent, hvilket resulterer i, at lyden bliver optimeret til at passe perfekt til netop dit rum. Du skal blot aktivere funktionen i de indledende indstillinger.

Bedst med Sony tv’er
HT A7000 7Når soundbaren er tilsluttet et BRAVIA™ tv, der understøtter Acoustic Center Sync via det medfølgende kabel, bliver både soundbaren og tv’et til centerhøjttaleren i dit lydsystem. Det skaber en helt ny realisme, hvor du vil opleve lyden, som var du selv i scenen. Handlinger og lyd bliver desuden præcist synkroniseret, så din seeroplevelse bliver meget mere virkelighedstro.

Med den integrerede brugerflade vil soundbarens indstillinger automatisk fremgå i BRAVIA tv’ernes Quick settings-menu, så du nemt kan styre lydindstillinger, lydfeltet og lydstyrken.

Sammenhængende design
HT-A7000 samt de supplerende højttalere er skabt med et Omnidirectional Block-koncept, der sammen med soundbarens rundinger giver et enkelt og solidt design, som spreder lyden bredt ud, men samtidig sørger for, at soundbaren takket være sine lækre materialer passer perfekt ind i ethvert rum.

Nyd musikken med familien
Du kan nemt tilgå musiktjenester, som eksempelvis Spotify, og streame al din yndlingsmusik via Chromecast, Spotify Connect™ eller AirPlay 2. Og via Bluetooth®-teknologien eller Wi-Fi kan du også nemt streame trådløst fra dine egne enheder.

Stemmestyring
Soundbaren er kompatibel med enheder, der understøtter Google Assistant med indbygget Chromecast og enheder, som understøtter Amazon Alexa. Du kan blot tilføje HT-A7000 til din højttalergruppe i Google Home-appen, og så kan du nemt styre musikken eller ændre lydstyrken, blot ved at bruge stemmen.

Nem forbindelse
HT-A7000 er næsten klar til at blive taget i brug lige fra start. Du skal blot sætte stikket i kontakten og forbinde soundbaren til dit tv ved hjælp af HDMI eARC-forbindelsen – og så kan du tænde enheden. Med USB, optisk eller analogt kabel såvel som HDMI (eARC)– og med S-CENTER OUT for kompatible BRAVIA-modeller har du alle de forbindelsesmuligheder, du har brug for.

Pris og tilgængelighed

  • HT-A7000 bliver tilgængelig fra september til en vejledende udsalgspris på 11.000 kr.
  • SA-RS3S trådløse baghøjttalere bliver tilgængelige fra september til en vejledende udsalgspris på 3.800 kr.
  • SA-SW5 subwoofer bliver tilgængelig fra september til en vejledende udsalgspris på 6.000 kr.
  • SW-SW3 subwoofer bliver tilgængelig fra september til en vejledende udsalgspris på 3.800 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>